24.09.2007. / 00:50

Autor: Melisa Skender

Extra zona

George Clooney i djevojka lakše ozlijeđeni u prometnoj nesreći

George Clooney i Sarah Larson imali su u petak manju prometnu nesreću posljedice koje su slomljeno rebro američke glumačke zvijezde i oštećeno stopalo 28-godišnje djevojke koju s Clooneyem često viđaju nakon što su prvi puta u javnosti zajedno viđeni na filmskom festivalu u Veneciji. Clooney i Sarah vozili su se naime na njegovom Harley-Davidsonu kad su u New Jersyju naletjeli na Mazdu koja je dala lijevi žmigavac. Clooney je pokušao automobil obići s desne strane, no vozač se u tom trenutku predomislio i umjesto lijevo, skrenuo desno te oborio s motora glumca i njegovu suvozačicu. Vozač Mazde prošao je bez ozljeda, a okolnosti nesreće još se istražuju.

Istoga petka, 21. rujna, Britney Spears briznula je u plač nakon što je parkirala automobil pred urednom svoje odvjetnice. Problematična 25-ogodišnja pjevačica optužena je naime jer je 6. kolovoza na parkiralištu udarila parkirani automobil i odvezla se, te zato što je uhvaćena kako vozi bez dozvole. Ukratko, čini se da bi Britney mogla završiti u zatvoru na odsluženju minimalno šest mjeseci kazne koliko je predviđeno za ovakve prekršaje i to baš uoči sudske bitke za skrbništvo koju vodi s bivšim suprugom Kevinom Federlineom za njihova dva sina.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika