25.09.2007. / 07:00

 

PRIRODNA KOZMETIKA?

Što biste trebali znati o njezi kože…

Potpuno prirodna kozmetika u Svijetu, ali i u Hrvatskoj sve je više tražena zbog njezine visoke kvalitete. U Republici Hrvatskoj najprodavaniju potpuno prirodnu kozmetiku možete naći na www.BIOmedis.hr

Potpuno prirodna kozmetika mora u 100% udjelu sadržavati prirodne komponente. Ne smiju se koristiti umjetni niti sintetički stvoreni sastojci. Najveći problem upotrebe kozmetike sa sintetički stvorenim sastojcima jest da je vrlo teško korisnicima ukazati na moguće probleme dok šteta na koži već ne nastane.

Prirodna kozmetika ne stvara ovisnost kože i za razliku od svoje kemijske alternative umanjuje rizik oboljevanja od karcinoma kože.

Korištenjem prirodne kozmetike ne nastupa pojava smanjenja namjenjenog učinka kao kod pojedinih sintetičkih krema uslijed razvijanja prirodne rezistentnosti kože na kemijske sastojake. Zbog toga tako često mijenjate svoje kremice.

Na Vaš zahtjev testirali smo potpuno prirodnu Regenerativnu kremu iz BIOmedisa.

BIOmedis Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit (prirodni apsorbent – apsorbira toksine iz/sa kože) i maslinovo ulje (snažni prirodni antioksidant). Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom, kao što su akne i dermatitisi, će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled. BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama.

BIOmedis osim Regenerativne kreme u svom asortimanu ima i Noćnu kremu, Kremu protiv bora, Peeling masku, Revitalizirajuću masku, Anticelulitno mlijeko, Mlijeko za čišćenje lica i skidanje šminke, Hidratantno mlijeko za tijelo, Uljnu emulziju za njegu i masažu tijela, Tonik za lice, Uljni losion za sunčanje i Kremu za ruke te Walmark prirodne vitamine i minerale.

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore, umjetne boje ni parfeme i samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164.

BIOmedis je svojim klijentima pripremio 9 akcijskih setova na kojima možete uštedjeti od 90Kn do čak 370Kn.

SPONZORIRANA VIJEST

Vezane vijesti

dm povlači jednu seriju dječje kozmetike alverde Molkemichel

dm povlači jednu seriju dječje kozmetike alverde Molkemichel

Nakon što je u austrijskim dm prodavaonicama u četiri proizvoda iz serije dječje kozmetike alverde Molkemichel utvrđen povećan broj bakterija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika