25.09.2007. / 08:00

Autor: Jelena Badovinac

Extra galerija

Lana Jurčević: "Muškarci mi uopće ne prilaze"

Jedna od natjecateljica u drugoj sezoni hit-showa HTV-a "Ples sa zvijezdama", 23-godišnja pjevačica Lana Jurčević otkrila je da s nestrpljenjem očekuje pripreme i nastupe u showu jer je ovisna o ritmu i glazbi; također nam je povjerila da joj muškarci uopće ne prilaze jer naprosto - nemaju gdje

Hrvatska televizija uskoro počinje emitirati licencirani BBC-jev show "Ples sa zvijezdama", a za ovu sezonu izabrali su četiri žene iz hrvatskoga javnog života: Nikolinu Pišek, Danijelu Martinović, Ivu Majoli i Lanu Jurčević. Donosimo intervju s mladom 23-godišnjom pjevačicom Lanom Jurčević koja se jako veseli sudjelovanju u showu te tvrdi kako će dati sve od sebe da osigura plasman u finale.

EXTRA: Jedna ste od kandidatkinja za novi HTV-ov show "Ples sa zvijezdama". Kako je došlo do suradnje?
- Pozvali su me čelnici iz showa na razgovor još prije ljeta i zaista se nisam dvoumila oko toga. Zamolili su nas da ne pričamo o tome dok ne potpišemo ugovore i dok ne oforme cijelu postavu koja će plesati ove godine. Sad nas čekaju svakodnevne pripreme, po nekoliko sati dnevno, što će mi malo otežati druge stvari u rasporedu, ali bez obzira na to jako se veselim.

EXTRA: Prošle sezone na HTV-u su prikazani "Ples sa zvijezdama" i "Pjevajmo sa zvijezdama". Jeste li ih gledali?
- To su bili termini kada bih ja uglavnom sjedila u autu na putu za koncert i rijetko koju emisiju sam uspjela pogledati. Prema informacijama koje sam dobila, ples je navodno bio gledaniji od pjevanja, a s obzirom da ja obožavam i jedno i drugo, drago mi je da ću imati priliku sudjelovati u jednom od njih.

EXTRA: Jedan od kandidata je i vaš dobar prijatelj, pjevač Luka Nižetić. Kako ste između sebe prokomentirali emisiju?
- On je pun energije i, kad zajedno nastupamo, čovjek ne zna tko od nas ulaže više ljubavi, energije i snage u ono što radimo. Oboje smo ovisni o ritmu i glazbi, a ples je samo posljedica toga. Izazov nam je sudjelovati u tome.

EXTRA: Jeste li ikada plesali klasične plesove?
- Nisam, ali i da jesam, sve što se ne ponavlja i nadograđuje pada u zaborav, tako da ću ja krenuti od nule, ne znajući nijedan pokret ili korak. Uz same pripreme za show, paralelno imam kondicijske treninge i to će mi olakšati dobar dio uvježbavanja koreografije jer ne želim gubiti vrijeme na hvatanje zraka.

EXTRA: Znate li plesati ijedan ples koji će biti na repertoaru showa? Primjerice, engleski valcer.
- Svatko bi trebao to znati jer je to osnova klasičnih plesova, ali iskreno, do sada sam više nekako bila naklonjena uličnim plesovima i takvoj glazbi. Kad odrasteš uz MTV i upijaš svaki nastup i spot, a uz to imaš ritma, vrlo brzo počneš upijati te pokrete. Zato će mi ovo biti idealna prilika naučiti kako da se tijelo kreće na drugačiji način.

EXTRA: Jeste li sami birali partnera?
- Partnere ne biramo mi nego organizatori emisije. Oni vjerojatno imaju svoje kriterije po kojima spajaju profesionalne plesače i nas ostale.

EXTRA: Kakvi vam muškarci prilaze sad kad ste slobodni?
- Ne prilaze mi uopće. Ruku na srce, nemaju ni gdje. Slabo izlazim, a jedine ljude koje srećem su oni koji su dio mog posla i fakulteta. A kad mi imaju gdje prići, postoji velika zadrška s njihove strane. Je li to strah ili nešto drugo, i meni je misterija.

Više u novoj Extri...

Fotogalerija

  • Lana Jurčević biti će jedna od glavnih aduta druge sezone HTV-ovog zabavnog showa 'Ples sa zvijezdama'

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika