25.09.2007. / 08:00

Autor: Branka Prica

Extra zona

Doris Košta: "Arsen mi ne priča o curama"

Doris Košta, splitska odvjetnica, bivša kandidatkinja za predsjednicu države i majka stanara BB kuće Arsena Košte Alujevića, za Extru govori o svom sinu, miljeniku žena u BB kući

“Kad bi mi predložili sudjelovanje u nekom reality showu s natjecateljima koji su na primjer javne osobe, najvjerojatnije bih pristala. Jedino mislim da za to nikako ne bih mogla naći vremena”, rekla je splitska odvjetnica Doris Košta, poznata po tome što je svojedobno bila odvjetnica nogometnog kluba Hajduk, sudjelovala u medijski atraktivnim sudskim procesima, mijenjala političke stranke, a jednom se i kandidirala za predsjednicu države. Otkad je njezin sin Arsen Košta Alujević postao stanar Big Brother kuće, ona redovito gleda tu emisiju. Kaže kako joj je takva televizijska forma - u kojoj je gledateljima dostupna nečija intima - otkrila i neke novosti o sinu.

“Ponosna sam što je Arsen izabran među pet tisuća kandidata. Jedino mi je žao što je njegov ulazak u kuću popraćen informacijom tko su mu roditelji jer ljudi izmišljaju kako sam mu sigurno ja u tome pomogla”, ispričala je Doris Košta. Kako je rekla, ona nije iskoristila svoj utjecaj niti je uopće znala za odluku svog sina. On ju je o svemu obavijestio tek dan prije početka showa. Osvoji li milijun kuna, povjerila nam je, Arsen si namjerava kupiti automobil Smart, dio donirati u dobrotvorne svrhe i ostatak dati njoj na upravljanje. On joj uvijek rado povjeri novac, ali ne i svoje ljubavne probleme.
“Kako čujem, Arsen je omiljen među djevojkama, ali zasad je imao samo jednu ozbiljniju vezu. Ipak, ne govori često s nama o tim temama pa sam tek u 'Big Brotheru' čula kakva bi bila njegova idealna djevojka, kao i to da ga u zadnje vrijeme privlače starije žene”, otkrila je.

Arsen Košta Alujević jako je povezan sa svojim roditeljima, ali, ispričala je Doris Košta, oduvijek je bio samostalan i “svoj”. Ime je dobio po ocu, sportskom novinaru Arsenu Košti. “Kako ga nikad nije bilo doma, odlučila sam sinu dati ime Arsen da barem jedan bude sa mnom kod kuće”, našalila se Doris Košta. Njezino djevojačko prezime Alujević dodao je kasnije sam jer je to jedna od najstarijih splitskih obitelji, što Arsen posebno voli istaknuti.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika