28.09.2007. / 14:20

Autor: Martina Čizmić

NJEMAČKA

Kad vas glasan seks izbaci iz stana

Kada je Alenka Schmidt dobila pismo od svoje stanodavke u kojem ju mole da se iseli, šokirao ju je razlog. U pismu je pisalo da se susjedi, ne samo oni koji žive u neposrednoj blizini, žale na redovito uznemiravanje reda i mira zbog glasnih zvukova koji dolaze iz Alenkine spavaće sobe.

Alenka priznaje da koji put zna biti malo glasnija, ali ne toliko da ju svi u zgradi mogu čuti. Tvrdi da sa svojim partnerom ima sasvim normalan seksualni život.

Njezina susjeda, Rosa Muenster ne slaže se. Kaže da jednostavno nije bilo moguće normalno spavati kada su razni glasni zvukovi dopirali iz Alenkinog stana.

Prema njemačkim zakonima, ometanje reda i mira u zgradi je ozbiljan prekršaj. Alenka se iselila, ali je rekla da će se na sudu boriti protiv rješenja o iseljenju. "Ti starci jednostavno ne odobravaju moj način života. Osuđuju me čim uveče navučem zastore na stanu" rekla je.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika