28.09.2007. / 19:56

Autor: Nina Tomljanović

ZAGREB

Rezultati analize vode na Vrbanima tek krajem idućeg tjedna

U nedjelju završava posljednje sedmodnevno ispiranje cijevi u tom gradskom naselju, kazao je Miro Laco, koordinator akcije na Vrbanima

Konačna preporuka Stručnog vijeća i uzroci zagađenja vode na Vrbanima III bit će poznati tek koncem nadolazećeg tjedna, iako u nedjelju završava posljednje ispiranje cijevi.

Zavod za javno zdravstvo priprema se za završni korak na Vrbanima III. U nedjelju završava posljednje sedmodnevno ispiranje cijevi u tom gradskom naselju, kazao je Miro Laco, koordinator akcije na Vrbanima.

Iako će rezultati biti poznati već u ponedjeljak, konačna preporuka Zavoda za javno zdravstvo, kao i uzroci zagađenja vode na Vrbanima, bit će poznati tek krajem idućeg tjedna.

Svoje mišljenje idući će tjedan dati i građevinski vještak Ivan Ožanić koji već danima ubrzano radi i ispituje jesu li radovi obavljeni u skladu s izvedbenim projektom. Njegovo mišljenje posebno je važno jer će upravo ono potvrditi ili demantirati odgovornost tvrtke Zagrebgradnje za zagađenje vode na Vrbanima III.

Vezane vijesti

Južnoafrikanac izmislio tuširanje bez vode

Južnoafrikanac izmislio tuširanje bez vode

Potaknut prijateljem koji se nije tuširao i nakon višemjesečnog istraživanja, južnoafrički student Ludwick Marishane dobio je svjetsko priznanje za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika