29.09.2007. / 09:59

Autor: Nina Tomljanović

TV

Oprah Winfrey s 260 milijuna dolara najbolje plaćena TV ličnost

Peti po redu s 32 milijuna dolara je Donald Trump, iza njega dolazi Jay Leno s 32 milijuna te potom televizijski bračni savjetnik i savjetnik za seksualne odnose Dr Phil McGraw s 30 milijuna dolara

Najbolje plaćena američka televizijska ličnost sa zaradom od 260 milijuna dolara između lipnja 2006. i lipnja 2007. je kraljica televizijskog brbljanja Oprah Winfrey.

Njezina zarada je više od četiri puta veća nego drugoplasirane televizijske zvijezde komičara Jerryja Seinfelda koji je zaradio 60 milijuna dolara.

Simon Cowell, sudac iz Američkog idola zaradio je 45 milijuna dolara i zauzeo treće mjesto dok je odmah iza njega na četvrtom mjestu domaćin talk showa David Letterman sa 40 milijuna dolara.

Peti po redu s 32 milijuna dolara je Donald Trump, iza njega dolazi Jay Leno s 32 milijuna te potom televizijski bračni savjetnik i savjetnik za seksualne odnose Dr Phil McGraw s 30 milijuna dolara. Na osmom mjestu s 30 milijuna dolara je TV sutkinja Judy Sheindlin, a odmah iza nje je komičar George Lopez s 26 milijuna dolara.

Kiefer Sutherland, zvijezda trilera "24", je jedina konvencionalna glumačka zvijezda koja se probila među prvih 10 s najvećom zaradom na televiziji sa zarađenih 22 milijuna dolara.

Vezane vijesti

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

I Kosovo i Unija i 'izborna krađa'

Kandidati u drugom krugu izbora za predsjednika Srbije Boris Tadić i Tomislav Nikolić u srijedu navečer su se, u predizbornoj raspravi na državnoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika