02.10.2007. / 08:41

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Jelena Veljača i Roman Majetić: Uzrok ljubavne krize je treća osoba

Ljubavna veza glumice i producenta uspješnih sapunica navodno je na kušnji jer se on već godinu dana viđa s Trogirankom petrom ivić, koja je na RTL-u vodila erotsku emisiju "Vladarice Playboyeva carstva"

Prošlih su tjedana mediji nagađali kako je veza 25-godišnje glumice Jelene Veljače i njezina 14 godina starijeg partnera, producenta Romana Majetića, u ozbiljnoj krizi. Par, inače poznat po čestom posjećivanju društvenih događanja, u zadnje se vrijeme pojavljuje isključivo na zabavama vezanim za posao, a i tada se Jelena na njima zadržava kratko. Za razliku od nje, Roman Majetić ne odustaje od izlazaka, osobito u zagrebački klub Ritz gdje navodno ima rezerviran separe za cijelu godinu. Jelena Veljača svoju nezainteresiranost za izlaske opravdava velikom količinom posla: prije ljeta radila je na scenariju za seriju "Ja, Che Guevara", a zadnjih tjedana zaokupljena je pisanjem povijesne telenovele "Ponos Ratkajevih".
Prema informacijama prijatelja bliskih ovom paru, navodno je razlog ljubavne krize Majetićeva nevjera koja traje već godinu dana. Djevojka s kojom je u vezi je Petra Ivić koja se svojedobno fotografirala za hrvatski Playboy i koja je s Nives Drpić na RTL-u vodila erotsku emisiju "Vladarice Playboyeva carstva". Majetić i Petra Ivić upoznali su se u zagrebačkom klubu Gallery, a u početku su skrivali svoju vezu i od najbližih prijatelja te se nalazili u njezinu tadašnjem stanu. Uz to, dva su romantična vikenda proveli u slovenskim Mokricama i Beogradu, a navodno joj je on na svojim mnogobrojnim putovanjima kupovao i odjeću. Nakon gotovo godinu dana tajne veze, Petra Ivić i Roman Majetić viđeni su prošli tjedan u rane jutarnje sate kako se ljube ispred njegova zagrebačkog stana. Time je očigledno kriza u vezi Veljača-Majetić dosegla svoj vrhunac jer je Petra Ivić provela noć u stanu koji Roman dijeli sa svojom dugogodišnjom djevojkom i poslovnom partnericom. Nije poznato gdje je u to vrijeme bila Jelena Veljača.

Više u novoj Extri...

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika