02.10.2007. / 10:39

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Vita Pavić, zvijezda Big Brothera, u vezi je s oženjenim

Stanarka BB kuće priznala je da je zaljubljena u tajanstvenog muškarca s kojim nije u vezi; Extra je otkrila da je riječ o poznatoj osobi, dvadesetak godina starijoj od nje

Devetnaestogodišnja Splićanka Vita Pavić, ovogodišnja stanarka Big Brother kuće, u vezi je s oženjenim muškarcem koji je od nje stariji dvadesetak godina.
Iako je pri ulasku u Big Brother kuću Vita Pavić izjavila kako nije u vezi, prošli je tjedan u jednoj od dnevnih emisija "Big Brothera" priznala da je zaljubljena i da s nijednim ukućanom iz Big Brother kuće ne želi imati ništa više od prijateljstva jer ne želi riskirati dobar odnos s tajanstvenim muškarcem. Nekoliko dana kasnije svojim je prijateljicama iz BB kuće u zagrebačkoj Dubravi priznala da je zaljubljena u muškarca koji je dosta stariji od nje i koji puno putuje. Kazala je i kako je sigurna da je on prava osoba za nju, ali nije rekla zašto - s obzirom na sve spomenuto - nije s njim u vezi.

Od prijateljice bliske Viti Pavić saznali smo da je riječ o jednom imućnom Splićaninu, dobro poznatom javnosti zbog sportske funkcije koju obnaša. Iako je u početku demantirala da je Vita u vezi, njezina prijateljica naposljetku je rekla: "Vita nas je zamolila da ne pričamo o tome, a s obzirom na to da za njega zna samo nekoliko osoba, Vita bi odmah znala tko ju je izdao. Mogu samo reći da je nikad nisam vidjela toliko zaljubljenu kao u ovih nekoliko mjeseci, koliko je s njim u vezi. Ne mogu vam reći njegovo ime jer je poznat, a i kako bi to izgledalo kad bi ljudi znali da je Vita u vezi s muškarcem koji je toliko godina stariji od nje."

Na pitanje zna li obitelj Vite Pavić da je u vezi s tim muškarcem njezina prijateljica je odgovorila: "Naravno da ne zna nitko osim nas nekoliko. Ovih sam dana čula svakakve priče o Viti i želim reći da ništa od toga nije istina. Vita nije laka djevojka kakvom je neki mediji žele prikazati. Snimke koje su izišle u javnost njezina su seksualna intima i mislim da nije u redu da se na temelju jedne snimke sudi o njoj kao osobi", rekla je aludirajući na snimku koja je prije desetak dana objavljena u mnogim dnevnim novinama.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika