03.10.2007. / 13:18

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Zvijezda Big Brothera Stjepan Bekavac - pustolov slab na narodnjake

Rade Bekavac i Sandro Sandalj, otac i prijatelj Stipe iz "Big Brothera", za Extru otkrivaju nježnu stranu 25-godišnjeg Omišanina i govore o njegovoj ljubavi prema sportu, ženama i narodnoj glazbi

Dvadesetpetogodišnji Stjepan Bekavac iz Omiša zvani Stipe, stanar tajne, male Big Brother kuće, nekada je bio vlasnik narodnjačkog kluba. Malo je poznato da je bio jedan od vlasnika opatijskog kluba Hoya u kojem se tada, ali i danas, puštala narodnjačka glazba. To je samo jedan od nepoznatih detalja iz života ovogodišnjeg natjecatelja reality showa "Big Brother".

Prije nego što je izišao iz Big Brother kuće, njegovi su sustanari za njega mislili kako je glavni favorit ovogodišnjeg natjecanja. Komentirali su tada kako je iz kuće, prema njihovim riječima, izišla "najjača karika". Oni ne znaju da se on još uvijek iz tajne kuće može vratiti u veliku te osvojiti glavnu nagradu.

Dečko za kojeg su u početku i gledatelji i stanari imali dojam kako je umišljen mnoge je iznenadio svojom osobnošću. Extra je istražila kakav je Stjepan Bekavac u privatnom životu pa smo tako razgovarali s jednim od njegovih najboljih prijatelja Sandrom Sandaljem i ocem Radom Bekavcem.

Stjepanov otac Rade jedini je od obitelji Bekavac koji se radi sina pristao fotografirati za javnost. Na svog je najmlađeg od trojice sinova, kako sam kaže, oduvijek bio osjetljiv.

"Čak su i mene, kao oca, stalno oduševljavale njegove kvalitete. Ne mogu reći da me ičim izluđivao kao roditelja, čak ni u pubertetu, jer sam na njega oduvijek bio slab. Fascinira me to što ne postoji stvar koju on nije sposoban učiniti. Neustrašiv je", hvalio je otac Rade svoga dvadesetpetogodišnjeg sina Stjepana.

Kaže da ga nije iznenadilo to što mu se sin prijavio u reality show "Big Brother" jer je oduvijek bio sklon avanturama.

"Jedna od ozbiljnih avantura je i profesionalno se baviti Ultimate Fightom, a on je u tom sportu vrlo uspješan borac", rekao je Stjepanov otac Rade Bekavac.

Kao i svaki roditelj, i on je imao savjet za Stjepana prije njegova ulaska u Big Brother kuću: "Rekao sam mu: 'Imaš glavu, pokušaj ne napraviti nešto zbog čega bi se poslije kajao.'" Za sada je, otkriva, iznimno zadovoljan sinovim ponašanjem u kući.

Još kao dječak Stjepan Bekavac bio je pun energije za fizičke aktivnosti, ali i sklon avanturama. Njegov otac Rade Bekavac ispričao je anegdotu kad su jednog poslijepodneva bili u posjetu prijateljima. U jednom su trenutku svi uočili da nema Stjepana, kojem je tada bilo samo nekoliko godina. Na posljetku su ga pronašli u spavaćoj sobi kako se igra na vrhu ormara. Žena kod koje su bili u gostima rekla je tada Stjepanovu ocu kako mu sin uopće nije gradsko dijete.

Među najvatrenijim navijačima Stjepana Bekavca, osim oca, je i njegov prijatelj iz Opatije Sandro Sandalj. Naime, Stjepan Bekavac neko se vrijeme nakon završetka srednje škole profesionalno bavio košarkom u Omišu, a potom i u njemačkom klubu Munster. Nakon povratka iz Njemačke upisao je u Opatiji Hotelijersko-turistički fakultet. Tamo se upoznao i zbližio sa Sandrom Sandaljem koji se trenutačno, kao i Stjepan Bekavac, bavi borilačkim sportovima.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Iva Majoli: Stipe i ja radimo na drugom djetetu

Iva Majoli: Stipe i ja radimo na drugom djetetu

Hvar će uskoro postati atraktivna destinacija za ljubitelje ženskog tenisa. Iva Majoli odigrat će meč protiv svoje jednako slavne kolegice i bliske… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika