04.10.2007. / 09:18

Autor: Nina Tomljanović

T-HT

Dionice T-HT-a od danas na računima investitora

U najkraćem mogućem roku svim će investitorima, posredstvom Hrvatske pošte, biti poslana obavijest o uknjižbi sa svim potrebnim podacima za upravljanje

Središnja depozitarna agencija (SDA) izvijestila je da su dionice T-HT-a raspoložive na računima investitora. U najkraćem mogućem roku svim će investitorima, posredstvom Hrvatske pošte biti poslana obavijest o uknjižbi sa svim potrebnim podacima za upravljanje.

Kako bi što većem broju dioničara olakšala obavljanje postupka registracije, zbog očekivanog povećanog broja zahtjeva za registraciju, SDA je uz postojeći telefonski broj pozivnog centra (01/4607-300) privremeno uveo dodatni telefonski broj (01/4607-445) na kojem je moguće isključivo potvrđivati registracije s brokerskim društvima. Na ovom broju radit će izdvojeni tim od šest operatera u dvije smjene.

Iz gore navedenih razloga, SDA uvodi i posebno radno vrijeme za potvrde zahtjeva za registraciju u ovom periodu. Tako će danas Pozivni centar raditi od 8 do 20 sati, Ured za stranke od 8 do 18 sati, a Moj e-račun od 8 do 20 sati. Ostalim danima će Pozivni centar raditi od 8 do 18 sati, Ured za stranke od 8 do 16 sati, a Moj e-račun od 8 do 18 sati.

Građanima će se višak uplaćenih novaca uplatiti na račune u roku od sedam dana, najkasnije do 12. listopada.

Vezane vijesti

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Operateri 'šokirani' i 'razočarani' Vladinom odlukom

Odluka Vlade kojom je u Sabor poslan prijedlog Zakona o naknadi za pružanje usluga u pokretnim elektroničkim komunikacijskim mrežama i kojim se… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika