04.10.2007. / 13:29

Autor: Marko Biočina

BANDIĆ NAJAVIO

Umjesto Krašograda gradit će se stanovi

Gradonačelnik Milan Bandić na današnjoj je sjednici Poglavarstva najavio kako će se na zemljištu na križanja u Maksimirske i Mandlove ulice neće gradit ni trgovački centar, ni Krašograd, već stanovi iz programa zagrebačke poticane stanogradnje.

Podsjetimo, to je zemljište posljednjih dana bilo u fokusu javnosti zbog napisa u medijima o sumnjivoj zamjeni te parcele za zemljište u Sesvetama. Bandić je danas pojasnio kako je zamjenjena samo petina od slobodnih deset hektara. Na ostalih osam hektara gradit će se „Bandićevi“ stanovi, ali tek kad se riješe brojne imovinsko-pravne zavrzlame oko zemlje.

To znači da se bučno najvljivani projekt gradnje zabavnog parka „Krašograd“ ipak neće realizirati na ovom mjestu. Kako je rekao gradonačelnik Bandić, zabavni park se neće graditi niti na mjestu današnje tvornice Kraš, jer ta tvrtka, nakon razmještanja proizvodnje, tamo također planira graditi stanove.

Odgovarajući na novinarsko pitanje vezano za sumnjivu vjerodostojnost tvrtki s kojima je Grad obavio zamjenu zemlje, Bandić je ponovno negirao da su postojale bilo kakve nezakonite radnje.

„Bez obzira koliko godina imali vlasnici ili kako se tvrtke zovu, sve tvrtke koje žele raditi na poboljšanju grada su naši partneri“, naglasio je Bandić.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika