06.10.2007. / 12:06

Autor: Marko Biočina

LAKE DROGE

Sanader "ponosan što nije pušio joint"

„Ja nisam pušio joint i ponosan sam na to. Nemojte pušiti drogu, za mlade nije kafić i ulica, već škola“, poručio je Ivo Sanader mladima na jučerašnjem mini sabor HDZ-a u Zagrebu. Sanader je još jednom ponovio kako se HDZ, za razliku od
SDP-a, čvrsto protivi dekriminalizaciji lakih droga. Svoju izjavu da „nije pušio joint“ Sanader je vjerojatno uputio sadašnjem čelniku SDP-a Zoranu Milanoviću, koji je svojedobno priznao da je u mladosti probao marihuanu.

Tijekom svog govora, Sanader je nekoliko puta prozvao SDP i Milanovića zbog činjenice da su ga kritizirali da je odlaskom u Vukovar nakon haške presude Radiću, Mrkšiću i Šljivančaninu želio skupiti političke poene. „Milanoviću, zašto niste došli sa mnom? I vama je bilo mjesto s obiteljima mučenika na Ovčari“, rekao je Sanader.

Inače, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor je u svom govoru stranačkom šefu Sanaderu obećala kako će HDZ na izborima u Zagrebu pobijediti dosad nedodirljivog Milana Bandića.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika