Objavljeno u Nacionalu br. 621, 2007-10-08

Autor: Ante Mihić

TREND

Harmonija snage i brzine za potpuni osjećaj moći

Moramo biti iskreni i priznati da nikada u životu nismo vozili automobil jači od 350 KS i da nismo imali pravu sliku o automobilima koje pokreću veliki i snažni benzinski motori. Kada smo saznali da ćemo sjediti za upravljačem novog Mercedesova C 63 AMG-a, osjetili smo uzbuđenje, ali i dozu straha jer bez obzira na vozačke sposobnosti, vrlo je teško predvidjeti kako će se zvijer koju pokreće 457 KS ponašati na cesti. Izgled nas nije iznenadio jer unatoč tome što ispod poklopca motora skriva 6,3-litreni V8 benzinski agregat, automobil na prvi pogled djeluje nevino i nikada ne biste rekli da uz ovo vozilo možete postizati tolike brzine i osjetiti svaki atom njegove snage.

Kada jednom čujete zvuk ispušne cijevi koji proizlazi iz C 63 AMG, shvatit ćete koliki je užitak bio voziti automobil koji do 100 km/h ubrzava za nevjerojatnih 4,5 sekundi i koji postiže maksimalne brzine veće od 250 km/h. Osim motora ovaj automobil ima i lijepu unutrašnjost koja je gotovo identična onoj koja se nalazi u C klasi, a samo pojedini detalji otkrivaju da se vozite u brzom sportskom automobilu. Mercedes C 63 AMG oduševit će sve svojom snagom i neograničenim mogućnostima, a svi oni željni brzine od sada mogu kupiti automobil koji će primjereno odgovoriti na sve njihove izazove.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Schumacher: Razočaran sam ovom sezonom

Schumacher: Razočaran sam ovom sezonom

Uoči desete ovosezonske utrke Svjetskog prvenstva Formule 1, Velike nagrade Njemačke na stazi u Nürburgringu, sedmerostruki svjetski prvak Michael… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika