09.10.2007. / 08:57

Autor: Marko Biočina

BOGATA NAGRADA

Dinamovim igračima premije od 25 tisuća eura

Nakon što su u proteklih tjedan dana pobijedili u dva domaća derbija, protiv Hajduka i Rijeke, te u Amsterdamu pobjedom nad Ajaxom izborili nastavak natjecanja u Ligi UEFA, Zdravko Mamić je odlučio nagraditi Dinamove nogometaše.

Tako će od danas svaki od modrih prvotimaca biti bogatiji za 25 tisuća eura. Naime, premije za pobjede u domaćim utakmicama navodno su iznosile 5 tisuća eura, dok je za prolazak u skupine Lige UEFA Dinamovcima obećano okruglih 15 tisuća eura. Ispada da su Dinamovi igrači u tjedan dana zaradili više nego što većina prvoligaških nogometaša u Hrvatskoj zaradi u cijeloj sezoni.

No, ako Dinamo uspije proći skupinu Lige UEFE, svaki će igrač navodno inkasirati daljnjih 20 tisuća eura. Nema sumnje kako će takve premije stvoriti motiv više kod igrača Dinama, ali i ljubomoru kod njihovih kolega iz ostalih hrvatskih nogometnih klubova, koji takve cifre mogu samo sanjati.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika