09.10.2007. / 10:53

Autor: Nikolina Škunca

Extra zona

Danijela Martinović: Istina o odnosu s Matešom

Splitska pjevačica Danijela Martinović, koja se priprema za nastup u 'Plesu za zvijezdama' u razgovoru za Extru rekla je da su je glasine o tome kako je ona razlog raspada braka Zlatka Mateše dobro nasmijale

Danijela Martinović jedna je od natjecateljica ovogodišnjeg, drugog po redu HTV-ova showa "Ples sa zvijezdama". U ovoj se emisiji trebala natjecati već prošle godine, no - kaže - jednostavno nije imala dovoljno vremena posvetiti se uvježbavanju novih koreografija te nastupati svake subote u izravnom prijenosu. Razgovor za Extru vođen je u predvorju HTV-a, ispred Studija 10 u kojem će se snimati "Ples sa zvijezdama", i to između mnogobrojnih proba i snimanja najava za show koji uskoro počinje. Tijekom cijelog razgovora Danijela Martinović naglašavala je kako nikada nije bila osoba uz koju se vežu skandali te napominjala kako je još uvijek jako zaljubljena u svojega dugogodišnjeg dečka, pjevača Petra Grašu. Prije samog intervjua u redakciji magazina Extra dobili su informaciju kako je upravo Danijela Martinović navodno glavni krivac za raspad braka Zlatka Mateše te da je s njim u ljubavnoj vezi. Danijela je sve navode o vezi s Matešom demantirala.

EXTRA: Pojavile su se priče kako ste u vezi sa Zlatkom Matešom i to od prošlogodišnjeg ATP turnira u Umagu gdje ste, navodno, zajedno proveli nekoliko dana na jahti.
-A što da kažem? Samo da se vi novinari nekada zbilja dobro šalite. Smiješno je to što me se dovodi u vezu s čovjekom kojeg sam vidjela svega "pet puta" u svom životu pa mi je nevjerojatno da se uopće dovodim u bilo kakvu vezu s njime, a kamoli intimnu.

EXTRA: No kako objašnjavate zajednički ručak u restoranu Apetit u Zagrebu, boravak na jahti?
- Čestitam, opet ste duhoviti. Jako mi je zanimljivo da pratite radijus mojeg kretanja. To me čini posebnom. Imala sam cijeli niz poslovnih ručkova i sastanka u vezi s mojim parfemom La-La, bajkom za djecu te dječjom linijom Dama pa, ako ste bili dovoljno vrijedni, popis bi mogao biti poduži. Da, bilo je ručkova i, hvala Bogu, vrlo uspješnih poslova od kojih će neki tek ugledati svjetlost dana.

EXTRA: Kako to da nikada u tim situacijama nije s vama bio vaš dečko Petar Grašo?
- Petar i ja davno smo odvojili krevet od posla i zato kod nas sve savršeno štima. Ponosan je na mene i svaki moj poslovni potez koji u današnjem ludom svijetu obavljam čista srca. U svakom trenutku bio je i ostat će uz mene.

EXTRA: Svakog dana odlazite na plesne probe s partnerom Nicolasom Quesnoitom, prošlogodišnjim pobjednikom showa "Ples sa zvijezdama". Kako to da ste ove godine pristali natjecati se?
- Kada su organizatori kontaktirali sa mnom, rekli su mi da je upravo Nicolas izrazio želju plesati sa mnom. Moram biti iskrena, zaintrigiralo me zašto prošlogodišnji pobjednik koji tako dobro pleše i ima vrhunske rezultate želi raditi upravo sa mnom. Rekao mi je da mu se sviđa moj temperament, aktivnost na pozornici i energija kojom zračim. A i priznao mi je da mu se sviđa što sam malo niža od njega da me može bacati gore-dolje.

EXTRA: U jednom ste intervjuu izjavili da ne želite vježbati sa svojim dečkom Petrom Grašom jer je on antitalent za ples.
- To su krivo interpretirali. Ja sam samo rekla da Petar nikad nije htio plesati sa mnom jer je uvijek govorio da u paru izgledamo kao litra i pol i da to nikako ne može biti lijepo i atraktivno. Uostalom, on je muškarčina - ima dva metra.

Cijeli intervju pročitajte u Extri

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika