10.10.2007. / 10:21

Autor: Nina Tomljanović

AFERA ČUČIĆ

Čučić dobio 42 dana uvjetne kazne

Slučaj je tri dana razmatrao sudac Stevo Bunčić koji je presudu obrazložio riječima kako nema opravdanja za ono što je Čučić učinio u traženju pravde, kako je tvrdila njegova obrana, te zbog nepovjerenja u rad nadležnih tijela u Hrvatskoj

Bivšem hrvatskom diplomatu Ljubomiru Čučiću  je Prekršajni sud u Petrinji odredio ukupno 42 dana uvjetne kazne. 10 dana zatvora dobio je jer je osobi s kojom ima djecu prouzročio fizičke boli i osjećaj straha, a 40 dana zatvora jer je kćerima uskratio komunikaciju s majkom, piše Novi list.

Ukoliko Čučić ne napravi nikakav prekršaj u idućih godinu dana, neće morati ići u zatvor.

Postupak je obustavljen protiv odvjetnice Nataše Pifar-Mihelić, koju se teretilo također za sprječavanje kontakta majke Magali Boers s kćerima.

Slučaj je tri dana razmatrao sudac Stevo Bunčić koji je presudu obrazložio riječima kako nema opravdanja za ono što je Čučić učinio u traženju pravde, kako je tvrdila njegova obrana, te zbog nepovjerenja u rad nadležnih tijela u Hrvatskoj.

Na Općinskom sudu u Sisku idući tjedan se nastavlja kazneni postupak protiv Čučića, Nataše Pifar-Mihelić te Marijane Pekas koja je djevojčice skrivala u svom stanu.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika