11.10.2007. / 09:30

Autor: Marko Biočina

IZBORI

Tonči Tadić se ipak vraća u politiku

Iako je najavljivao kako se neće kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima, čini se da je Tonči Tadić promijenio mišljenje. Novi Tadićev politički angažman mogao bi se dogoditi u projektu povezivanja svih dalmatinskih nezavisnih lista.

Tvorci te ideje su predstavnici splitske Liste Velog Mista koji smatraju kako bi se na taj način moglo izboriti nekoliko mejsta u Saboru i na taj način pridonijeti boljem rješavanju problema u tom dijelu Hrvatske. Ako se njihovi planovi ostvare, za za bivšeg HSP-ovca bi bilo rezervirano mjesto nositelja te zajedničke liste. Sudeći po izjavi koju je dao za Jutarnji list, ta je inicijativa zainteresirala i samog Tadića.

“Moj je cilj da se kampanja u dvije dalmatinske izborne jedinice vodi na konkretnim razvojnim problemima od cesta, željeznice, brodarstva, vlasništva nad lukama i turizma, s naglaskom na nautički. Stranke polako gube vjerodostojnost jer su ljudi počeli uviđati da na političkoj sceni postoji još tema i inicijativa koje se ne mogu obuhvatiti kroz stranke. Zato je u svakom krugu izbora sve veći broj apstinenata i to bi trebao biti signal političarima da se nešto neobično događa”, rekao je Tadić.

Vezane vijesti

Tonči Tadić osnovao Odbor za praćenje provedbe ZERP-a

"Plavi forum", mreža ekoloških i zavičajnih udruga sa Jadrana, ribarske organizacije i nezavisni znanstvenici osnovali su danas u Šibeniku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika