11.10.2007. / 12:40

Autor: Nina Tomljanović

GRAFIČKI DIZAJN

Radovi agencije Bruketa&Žinić i tvrtke Brandoctor u prestižnoj knjizi dizajnerskih projekata

Dizajnerski projekti agencije Bruketa&Žinić i sestrinske tvrtke Brandoctor predstavljeni su u u knjizi američke izdavačke kuće Rockporta koja se fokusira isključivo na povezanost dizajna i biznisa, a inače je edne od najvećih svjetskih izdavačkih kuća specijaliziranih za grafički dizajn, arhitekturu, interijere, film i fotografiju

U najnovijem izdanju američke izdavačke kuće Rockporta, knjige čiji je autor Steven Liske osnivač tvrtke Liska+Associates predstavljeno je 500 vrhunskih dizajnerskih projekata, a među njima se nalazi I 10 projekata agencije Bruketa&Žinić i sestrinske tvrtke Brandoctor.

Knjiga Liske u posljednjih se 10 godina fokusira isključivo na povezanost dizajna I biznisa, a Rockport je inače jedne od najvećih svjetskih izdavačkih kuća specijaliziranih za grafički dizajn, arhitekturu, interijere, film i fotografiju.

Steven Liska u svoju je knjigu uvrstio čak 6 radova marketinške agencije Bruketa&Žinić i 4 rada sestrinske tvrtke Brandoctor. Predstavljeni radovi agencije Bruketa&Žinić su: vizualni identiteti za češku kemijsku kompaniju Lachner, 5. gimnaziju, pozivnice za Ribarić d.o.o., te godišnji izvještaj “Nahrani me” i “Kalendar sa srcem” za Podravku. Radovi sestrinske tvrtke Brandoctor, prve specijalizirane branding agencije u Hrvatskoj su: vizualni identitet za Tekstilpromet i Černelić – poslovne interijere, te vlastiti vizualni identitet u obliku ljekovitih posjetnica i uputnica za posjet Brandoctoru. Osim Bruketa&Žinić i agencije Brandoctor od hrvatskih autora uvršteni su i Mirko Ilić s tri projekta i Igor Manasteriotti s 2 projekta.

Vezane vijesti

Hrvatski dizajneri nagrađeni u New Yorku

Hrvatski dizajneri nagrađeni u New Yorku

Hrvatski dizajneri Marija Juza i Nikola Đurek ovogodišnji su dobitnici prestižne nagrade za izvrsnost u dizajnu tipografije vodeće međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika