12.10.2007. / 08:28

Autor: Marko Biočina

VOZNI PARK

Milanović dobio Chrysler

Vozni park SDP-a od jučer je bogatiji za dva vozila, koje je toj stranci na korištenje dala tvrtka Euroline, glavni zastupnik Mercedesa i Chryslera za Hrvatrsku. Tako će predsjednik stranke Zoran Milanović slijedećih desetak mjeseci, koliko traje posudba, biti iza upravljača atraktivnog Chryslera 300C, dok će se ostatak njegovih stranačkih kolega moći koristiti Mercedesovim kombijem Vito.

Iako su u Eurolineu ustvrdili kako su svoje automobile ponudili svima, a dali SDP-u jer ih je ta stranka tražila, na Iblerovom trgu kažu kako to nije istina. Po njima ovaj je ugovor samo nastavak već postojeće suradnje.

U SDP-u su također naglasili kako Chrysler neće biti rezerviran isključivo za Zorana Milanovića, koji trenutno vozi Renault Vel Satis, kojeg je vozio pokojni Ivica Račan.

U HDZ-u pak ističu kako oni također imaju dobar poslovni odnos s Eurolineom, ali da su oni svoje automobile kupili, a ne dobili na korištenje kao njihovi politički protivnici iz SDP-a, piše Jutarnji list.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika