15.10.2007. / 08:38

Autor: Marko Biočina

IZBORI

Rožić ipak neće u HSLS

Miroslav Rožić demantirao je medijske napise o tome kako će se pridružiti HSLS-u i predvoditi listu te stranke u I izbornoj jedinici, piše Večernji list.

"Može me netko smatrati lošim političarom, ali držim da je u politici najvažnija vjerodostojnost. Kad sam izlazeći iz HSP-a rekao javno da neću sudjelovati, kao kandidat, na izborima te da neću ulaziti ni u jednu stranku, to sam i mislio", rekao je Rožić i naglasio kako je Đurđa Adlešić pristupila njemu i pitala ga misli li se politički angažirati.

"Kolegica Adlešić je mene pitala mislim li se politički angažirati, jer se Tonči Tadić, s kojim sam napustio HSP, politički aktivirao. Kazao sam joj da nas dvojica nismo sijamski blizanci te da svatko bira svoj put. Tad mi je rekla da misli kako bi moj dolazak u HSLS ljudi doživjeli kao da se vraćam. Odgovorio sam kako sam u HSLS-u bio četiri godine te da nisam kreirao politiku te stranke i da sam punu političku afirmaciju doživio u HSP-u, u kojem sam proveo 12 godina i bio godinama kretaor stranačke politike", prepričao je Rožić i još jednom potvrdio kako se njeće politički aktivirati na predstojećim izborima.

Vezane vijesti

Za mjesto zagrebačkog gradonačelnika osam kandidata

Za mjesto zagrebačkog gradonačelnika osam kandidata

Zagrebačko Gradsko izborno povjerenstvo (GIP) izvjestilo je noćas nakon ponoći da je zaprimilo osam kandidatura za mjesto gradonačelnika, 27 lista za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika