16.10.2007. / 08:10

Autor: Branka Prica

Extra zona

Andrijana Bilić: "Slaven je ostao dio mog života"

Razvod Slavena i Andrijane Bilić prije desetak je dana postao i služben, no bivša supruga nogometnog izbornika ima samo lijepe riječi za njega, ističući kako joj mnogo pomaže oko djece dok ona na Pravnom fakultetu u Splitu priprema doktorat

"Ja sam još uvijek supruga Slavena Bilića. Iako smo se razveli, taj razvod je građanski, a brak smo sklopili pred Bogom i to ništa neće izbrisati." Tim je riječima Andrijana Bilić, bivša supruga izbornika hrvatske nogometne reprezentacije, odbila govoriti o svom životu i planovima nakon razvoda koji je postao služben prije desetak dana. Dodala je i kako je ponosna na svih 14 godina koje su proveli zajedno, da o svom bivšem suprugu može reći sve najbolje te će i dalje ostati u dobrim odnosima, ponajprije zbog djece - 10-godišnjeg sina Lea i 3-godišnje kćerkice Alani. "Moj ex-suprug. Čudno mi je naviknuti se na taj pojam ili doživjeti Slavena na taj način kad je on i dalje prisutan u mom životu i neizmjerno sam sretna zbog toga. Naime, sada sam u jednom intenzivnom radnom razdoblju, on ima puno razumijevanja pa mi pomaže, angažira se oko djece i preuzima brigu o njima kad god treba", rekla je Andrijana Bilić. Ona radi kao asistentica na Pravnom fakultetu u Splitu, gdje priprema doktorat, a Slaven Bilić u potpunosti shvaća i podržava njezinu karijeru jer je i sam završio pravo. Kako je rekla, nije joj jednostavno uskladiti cjelodnevni radni ritam na fakultetu s obiteljskim obvezama, ali uz volju i dobru organizaciju to joj nije problem.

U zadnje vrijeme svjedoci smo sve češćih medijskih obračuna supružnika, u kojima oni uglavnom izmjenjuju teške i ružne riječi. Međutim, Slaven i Andrijana Bilić nikada za nijedne novine nisu komentirali svoje trzavice u braku, a jedno o drugome govorili su samo sve najbolje. Njihova se intimna drama odvijala daleko od javnosti.
Iako su uvijek bili dosljedni u čuvanju svoje privatnosti, ipak je teško ne uočiti neke kontradikcije. Prije svega, zanimljiva je romantična opaska Andrijane Bilić o njezinoj vječnoj bračnoj povezanosti sa Slavenom, kad se zna da je upravo ona zatražila razvod.

Slaven Bilić svojedobno je istetovirao ime supruge na svojoj desnoj ruci, ali je često znao povjeriti prijateljima kako je jedino on kriv za raspad njihova braka. Glasine o nevjeri Slavena Bilića, koji je navodno bio u vezi s voditeljicom Milom Horvat, a kasnije i s jednom Riječankom, pojavile su se u isto vrijeme kao i nagađanja o Adrijaninoj ljubavnoj vezi s jednim profesorom na fakultetu na kojem radi, međutim oni ih nikad nisu komentirali. Upravo suprotno, svaki put kad bi se pojavila bračna kriza, njih bi se dvoje zajednički pojavili u javnosti i održavali privid sklada i sreće.

Kao što su svoj bračni život skrivali od javnosti, tajili svoje krize i na kraju se razveli u tišini, može se pretpostaviti da će tako nastaviti živjeti i sada kada su, barem formalno, sami i slobodni.

Vezane vijesti

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Torres: Bilić nas je sasvim paralizirao

Pohvalu je izborniku hrvatskih nogometaša Slavenu Biliću dao napadač Chelseaja i španjolske reprezentacije Fernando Torres. - Hrvatski je izbornik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika