17.10.2007. / 16:11

Autor: Marijana Zrinjski

OPĆINSKI SUD U SISKU

Čučić podiže kaznenu prijavu protiv Bajića i Benka

Bivši diplomat izjavio je da je zabrinut za svoju djecu, za koju ne zna gdje se trenutačno nalaze, te da se nitko više ne javlja na brojeve telefona njegove bivše supruge u Francuskoj

Saslušanjem policijskih službenika kao svjedoka na Općinskom sudu u Sisku danas je nastavljena za javnost zatvorena glavna rasprava protiv bivšeg hrvatskog diplomata Ljubomira Čučića, njegove odvjetnice i nevjenčane supruge Nataše Pifar-Mihelić i njegove prijateljice Marijane Pekas iz Zagreba koje je Općinsko državno odvjetništvo u Sisku okrivilo zbog kažnjivog djela oduzimanja djeteta ili maloljetne osobe.

Prvoosumnjičenog Čučića tereti se da svoje dvije kćeri, petogodišnju Laru i sedmogodišnju Saru, nakon zajedničkog ljetovanja nije, po pravomoćnoj presudi francuskog suda, 2. kolovoza predao bivšoj supruzi Magali Boers, kojoj su djeca povjerena na odgoj i skrb.

Čučić je najavio podizanje kaznene prijave protiv glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, ravnatelja policije Marijana Benka, županijskog i općinskog državnog odvjetnika u Sisku, policije i Centra za socijalnu skrb zbog udruživanja u zločinačku organizaciju radi deportacije njegove djece u Francusku.

Bivši diplomat izjavio je da je zabrinut za svoju djecu, za koju ne zna gdje se trenutačno nalaze, te da se nitko više ne javlja na brojeve telefona njegove bivše supruge u Francuskoj.

Vezane vijesti

Ne mogu goniti kriminalce

Ne mogu goniti kriminalce

Rad glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i svih zaposlenih ovog će tjedna opet biti pod povećalom Sabora, koji jednom godišnje analizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika