18.10.2007. / 11:19

Autor: Marko Biočina

ZAGREB

Nova Bandićeva glasnogovornica bivša misica

Iva Mia Erak nova je glasnogovornica zagrebačkog Poglavarstva i gradonačelnika Milana Bandića. Kako piše Novi list, ona će radi novog angažmana napustiti svoje dosadašnje mjesto glasnogovornice Demokratskog centra. Iva Mia Erak je trebala biti i nositelj liste DC-a u 2. izbornoj jedinici, ali ta će čast pripasti nekome drugome. Predsjednica stranke Vesna Škare-Ožbolt pokazala je puno razumijevanja za odluku jedne od svojih najbližih suradnica.

“Rekla mi je za posao u Gradu i razumijem je jer je bila nezaposlena i na burzi, a u DC-u je volontirala. No, jasno je da više nije mogla biti i naša glasnogovornica. Može biti samo član stranke. Što se tiče 2. izborne jedinice, od toga je sama odustala. Tvrdeći kako to nije za nju.”, ustvrdila je Vesna Škare Ožbolt.

Inače, Iva Mia Erak je poznata kao jedna od najljepših hrvatskih političarki. Prije nekoliko godina predstavljala je Hrvatsku na izboru za najljepšu gospođu svijeta Mrs. Globe.

Kada će nova gradska glasnogovornica i službeno početi obavljati svoju novu dužnost još nije poznato.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika