18.10.2007. / 11:30

Autor: Nina Tomljanović

AFERA KAMPUS

Smijenjeno dvoje dužnosnika zbog propusta u menzi na Borongaju

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac je nakon novinarskih napisa o propustima u kampusu izjavio kako je ministarstvo prevareno te kako će poduzeti hitne mjere za utvrđivanje odgovornosti za propuste

Zbog propusta na radu studentskog restorana na kampusu na Borongaju, ravnatelj SC-a Niko Vidović smijenio je s dužnosti pomoćnika za opće tehničke poslove Vladu Boticu i pomoćnika za prehranu Bernarda Marića. ''Ravnatelj je nazvao telefonom i rekao da me razrješuje dužnosti bez ikakvog obrazloženja. Kazao je samo kako nekog mora smijeniti. Zamolio me da se ne ljutim, ali i ne pravim galamu,'' kazao je Vlado Botica koji smatra kako je kažnjen zbog greške drugih, pa i prvog čovjeka Studentskog centra.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac je nakon novinarskih napisa o propustima u kampusu izjavio kako je ministarstvo prevareno te kako će poduzeti hitne mjere za utvrđivanje odgovornosti za propuste.

Osim prehrambenih problema, u kampusu je samo jedan kontenijer za smeće, nema telefona i Interneta, a zahodi su bez papira i sapuna.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika