19.10.2007. / 11:55

Autor: Nina Tomljanović

PEDOFILIJA

Uhićen kanadski pedofil optužen za oralni sex sa 14-godišnjacima

32-godišnjeg pedofila poznatog po nadimku Vico, Interpol je počeo tražiti nakon što su na internetskim stranicama osvanule njegove fotografije s maloljetnicima

Christophera Paula Neila, kanadskog pedofila koji je optužen za održavanje seksualnih odnosa s dječacima u Vijetnamu i Kambodži jutros je je na sjeveroistoku zemlje uhitila tajlandska policija.

32-godišnjeg pedofila poznatog po nadimku Vico, Interpol je počeo tražiti nakon što su na internetskim stranicama osvanule njegove fotografije s maloljetnicima.

Jučer je tajlandsko pravosuđe izdalo nalog za njegovim uhićenjem, nakon što su ga dvojica tajlandskih dječaka optužila da im je platio za oralni seks prije nekoliko godina. Dječaci su tada imali 14 godina.

Vico, inače profesor engleskog jezika u Južnoj Koreji prošli je tjedan iz te zemlje doputovao u Bangkok. U zračnoj luci snimile su ga sigurnosne kamere, što je policiji omogućilo da mu uđe u trag.

Otkad su prije tri godine njemački stručnjaci otkrili fotografije objavljene na internetskim stranicam, detektivi i policija iz nekoliko zemalja pokušavaju uhititi Neala. Na fotografijama se jasno vidi kako siluje dječake iz Vijetnama i Kambodže, među kojima neki imaju samo šest godina.

Ukoliko Tajlandski sud odluči da je Neal kriv, profesor bi u zatvoru mogao provesti sljedećih 20 godina.

Vezane vijesti

Srušila se pozornica za koncert "Radioheada"

Srušila se pozornica za koncert "Radioheada"

Pri padu pozornice podignute u parku u Torontu za koncert britanske rock-skupine Radiohead poginuo jedan član tehničke ekipe, objavila je policija.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika