20.10.2007. / 11:33

Autor: Nina Tomljanović

PEDOFILIJA

Kanadski pedofil smješten u pritvor

Za pedofilom s nadimkom Vico Interpol je raspisao tjeralicu zbog seksualnog iskorištavanja dvanaestero djece. "Policija ga radi ispitivanja može držati u pritvoru do konca mjeseca", rekao je general bojnik policije Wimon Pao-In

Tridesetdvogodišnji Kanađanin Christopher Paul Neil, koji je optužen za održavanje seksualnih odnosa s dječacima u Vijetnamu i Kambodži te koji je jučer uhićen u Tajlandu, smješten je u pritvor gdje će biti 12 dana priopćila je policija. "Policija ga radi ispitivanja može držati u pritvoru do konca mjeseca", rekao je general bojnik policije Wimon Pao-In.

Za pedofilom s nadimkom Vico Interpol je raspisao tjeralicu zbog seksualnog iskorištavanja dvanaestero djece. "Policija ga radi ispitivanja može držati u pritvoru do konca mjeseca", rekao je general bojnik policije Wimon Pao-In.

Neil, profesor engleskog jezika u Južnoj Koreji, zadnji put je viđen po dolasku u zračnu luku u Bangkoku 11. listopada, kamo je došao iz Seula.

Bangkok je izdao nalog za uhićenje Neila nakon iskaza tajlandskog sedamnaestogodšnjaka koji je rekao da je više godina bio njegova žrtva.

Interpol je odmah u četvrtak izdao međunarodnu tjeralicu radi izručenja.

Vezane vijesti

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Fiolić izlazi iz istražnog zatvora

Bivši HDZ-ov saborski zastupnik i vlasnik lanca mesnica Stjepan Fiolić večeras bi trebao izaći iz istražnog zatvora nakon što je cijeloga dana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika