20.10.2007. / 13:10

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Preminuo biološki otac Maje-Paole Sestrić, zvijezde Big Brothera

Biološkog oca Maje-Paole Sestrić ekipa Extre pronašla je prije mjesec dana u teškom zdravstvenom i materijalnom stanju u bosanskom selu Donja Slapnica; Ahmet Ćufurović umro je 18. listopada

Biološki otac ovogodišnje natjecateljice Big brothera Maje-Paole, Ahmet Ćufurović, o čijem je teškom zdravstvenom i materijalnom stanju Extra pisala krajem rujna, preminuo je u petak, 18. listopada u bosanskom selu Donja Slapnica.
Ahmet Ćufurović posljednjih je nekoliko mjeseci bio uglavnom u besvjesnom stanju. Preko Centra za socijalni rad Velika Kladuša udomljen je u siromašnoj obitelji Omanović koja mu nije mogla pružiti gotovo nikakvu zdravstvenu njegu. Jer, iako je Ahmet Ćufurović bio zdravstveno osiguran i iako je nekoliko puta autom hitne pomoći odvezen u bolnicu, nitko nije znao od čega je točno bolovao ni kako mu pomoći.
Nakon što je Ahmeta Ćufurovića posjetila Extrina novinarska ekipa, obišlo ga je i predstavništvo bolnice. Osigurali su da ga jednom dnevno posjeti i medicinska sestra koja mu je previjala rane nastale od dugotrajnog ležanja. Biološki otac Maje-Paole, Ahmet Ćufurović, čije je prezime i ona imala do prije dvije godine kada ga je promijenila u Sestrić, 20 godina nije imao dom. Sudski se sporio oko slučaja u kojem je gotovo preko noći ostao bez imanja, a uskoro i bez obitelji. Imao je jedanaestoro djece koja su raštrkana svugdje po svijetu. Maja Paola i još trojica sinova Ahmeta Ćufurovića udomljeni su u Hrvatskoj, najstariji sin se objesio u Irskoj, jedna kći se otrovala tabletama u Bosni a jedan od rijetkih koji zna da mu je otac preminuo je sin koji boravi u Velikoj Kladuši. Ni on nema krov nad glavom, nego luta a stanovnici Kladuše tvrde kako je psihički obolio.
Iako je pred smrt imao samo jednu želju, da vidi svoju djecu, ona mu se nije ostvarila. Njegovi udomitelji, u vrijeme kada su ih posjetili novinari Extre, ispričali su kako Ahmet Ćufurović tek povremeno dođe svijesti i pita: «Gdje su moja djeca? Ja se ne bih ovako patio da su moja djeca tu.» Pitanje je hoće li uopće itko od njegove obitelji, osim tog jednog sina, znati za pokop Ahmeta Ćufurovića. Sigurno je da njegova biološka kći Maja-Paola koja, prema pravilima Big Brothera, nema doticaja s informacijama izvan onoga što se dešava u kući, za smrt svog biološkog oca neće saznati sve dok reality show ne završi. Za Ahmeta Ćufurovića je to, na žalost, prekasno.

Vezane vijesti

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

Vrdoljakovi 'Ratkajevi'

HEPI BRZDEJ, DIJR ŽELJKO10 do 8, NovaTV, ponedjeljak, 19.50Kad je Hrga u ponedjeljak zamahnula mikrofonom pred nosom Željka Keruma i stala računati… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika