22.10.2007. / 08:35

Autor: Marko Biočina

IZBORI

Šeks u Osijeku igrao nogomet i napao HSP

„HDZ će biti pobjednička stranka u Osijeku i cijeloj IV. izbornoj jedinici“, poručio je Vladimir Šeks Osječanima tijekom druženja s pripadnicima nekoliko tamošnjih stranačkih ogranaka. Šeks zamolio građane Osijeka da srpe do 25. studenog, a da će nakon tog datuma taj grad imati stabilnu vlast koja će moći osigurati njegov razvoj.

Šeks je iskoristio posjet Osijeku da još jednom pozove birače da ne glasaju za HSP jer je to rasipanje glasova. „HSP je počeo padati jer je velik dio ljudi shvatio da za tu stranku ne treba glasati kako se ne bi razbijali glasovi na centru i desnom centru“, poručio je Šeks.

Nakon druženja s osječkim HDZ-ovcima donedavni predsjednik Sabora je i zaigrao nogomet, te pokazao zavidno umijeće u tom sportu. Ivan Sović predsjednik HDZ-ovog mjesnog odbora, ali i lokalnog malonogometnog kluba poručio je Šeksu da im u što kraćem vremenu dostavi dvije slike i domovnicu kako bi ga mogli i službeno registrirati kao igrača.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika