22.10.2007. / 11:43

Autor: Marko Biočina

FRANCUSKA

Sarajevska pjevačica tajna ljubav francuskog predsjednika?

Nakon što su prije nekoliko dana svjetske novinske agencije objavile vijest o razvodu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, čini se da je tome kumovala i poznata sarajevska pjevačica Tinka Milinović.

Kako piše bosanski internet magazin Bljesak, Tinka Milinović je prije mjesec dana boravila u libijskom glavnom gradu Tripoliju gdje snimala dokumentarni film o luksuznim svjetskim turističkim destinacijama. Tada je pjevačica uočena u društvu francuskog predsjednika koji je također boravio u tom hotelu.

Kako piše bljesak, Sarkozy i Tinka Milinović su tom prilikom izmijenili blizak zagrljaj i zadržali se u dugom razgovoru. Slijedeće jutro pjevačica je viđena s velikim buketom ruža, pa su mnogi pretpostavili da joj ga je poklonio upravo Sarkozy.

Navodno je Sarkozyjeva supruga Cecilija bila iznimno nezadovoljna zbog pažnje koju je njezin suprug posvetio pjevačici. Bosanski internet magazin nagađa kako je upravo Sarkozyjev odnos s Tinkom Milinović bila kap koja je prelila čašu strpljenja Cecilije Sarkozy.

Inače, Tinka Milinović je 34-godišnja pjavačica iz Sarajeva. Ova pop pjevačica opernog glasa školovala se u SAD-u, a svoje pjevanje usavršavala sa Martinom Arroyo, primadonom Metropolitan opere u New Yorku. Osim pjevanjem Tinka se bavila i mnogim drugim stvarima, pa je u BiH svojedobno vodila i talk show na državnom radiju BH 1. 2006. godine nastupila je na Eurosongu kao dio skupine solista "Six4One" predstavljajući Švicarsku, a te godine je objavila i svoj za sada jedini album pod nazivom "T.I.N.K.A.".

Vezane vijesti

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Sarkozy odlazi iz "aktivne politike"

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy, kojega je na izborima 6. svibnja pobijedio socijalist Francois Hollande, otići će iz "aktivne politike"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika