22.10.2007. / 14:58

Autor: Marko Biočina

TURIZAM

Hrvatska među 10 najboljih svjetskih odredišta za medeni mjesec

Hrvatska je izabrana među deset najboljih svjetskih destinacija za prvo bračno putovanje, popularni “medeni mjesec”. To je još jedno značajno priznanje za hrvatsku turističku ponudu. Autor ovog popisa su novinari televizijske postaje CNN.

U članku koji se može pročitati ovdje, naglašeno je da se Hrvatska već dugo smatra jednom od europskih zemalja. Nakon završetka rata koji je prekinuo turistički razvoj zemlje, turisti ponovno hrle u Hrvatsku kako biu uživali u ljepoti jadranske obale, stoji u članku objavljenom na CNN-ovoj internetskoj stranici.

Za smještaj u Hrvatskoj prijedlog autora je dubrovački hotel Dubrovnik palace, inače u vlasništvu grupacije Jadranski luksuzni hoteli Gorana Štroka. I dok je Bellevue, još jedan dubrovački hotel u Štrokovom vlasništvu, zatvoren zbog rada bez dozvole, Dubrovnik palace je dobio veliko priznanje.

Osim Dubrovnika CNN je u ovaj popis uvrstio i turistička odredišta u Costa Rici, Belizeu, Bora Bori, Tajlandu, Novom Zelandu i otoku St. Lucia.

Vezane vijesti

Svjetski mediji uživo prate razvoj događaja oko uhićenja Mladića

Svjetski mediji uživo prate razvoj događaja oko uhićenja Mladića

Trenutno glavna vijest svjetskih televizijskih kuća i internetskih portala uhićenje je ratnog zločinca Ratka Mladića u Srbiji. CNN je uz vijest… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika