23.10.2007. / 08:00

 

LIJEPI I ZDRAVI

Akne više nisu problem?

Osobito u pubertetu, akne se čine nezaustavljivim problemom. No ne paničarite. Problem se može riješiti prirodnim putem.

Koža lica tanja je i osjetljivija nego ona na ostatku tijela te se mora tretirati s puno pažnje i nježnosti. Izbjegavajte jako vruću vodu, sapune i kemijsku kozmetiku koja kožu pretjerano isušuje kožu i stvara bore prije vremena.

BIOmedis je za Vas razvio potpuno prirodnu kozmetiku za njegu lica i tijela s prirodnim absorberom, detoksikantom i antioksidantima koji štite Vašu kožu od slobodnih radikala i na taj način usporavaju starenje kože te umanjuju mogućnost nastajanja raznih bolesti kože.

Iz BIOmedis kolekcije bismo izdvojili akcijski set Masna/nečista koža u kojem za samo 300 Kn dobijete BIOmedis mlijeko za čišćenje lica i skidanje šminke, BIOmedis tonik za čišćenje lica, BIOmedis peeling masku i BIOmedis regenerativnu kremu.

BIOmedis je svojim klijentima pripremio 9 akcijskih setova na kojima možete uštedjeti od 90Kn do čak 390Kn (Revital set, Total care set…).

BIOmedis Regenerativna krema je lagana i hidratantna krema prilagođena svim tipovima kože. Uz brojno ljekovito bilje sadrži zeolit (prirodni apsorbent – apsorbira toksine iz/sa kože) i maslinovo ulje (snažni prirodni antioksidant). Ova krema je namjenjena njezi i regeneraciji nečiste, problematične i oštećene kože podložne alergijskim reakcijama. Sastav ove kreme djeluje na kožu antiseptički, a ne sadrži sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore ni parfeme pa nema nikakav štetan utjecaj niti na najosjetljivije tipove kože. Redovitom upotrebom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom će nestati i kože će poprimiti zdraviji izgled.

BIOmedis proizvode ne testiramo na životinjama, ne sadrže sirovine životinjskog podrijekla, industrijske baze, emulgatore, umjetne boje ni parfeme i samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.hr je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.hr ili telefonski na 098 323 164.

SPONZORIRANA VIJESTI

Vezane vijesti

dm povlači jednu seriju dječje kozmetike alverde Molkemichel

dm povlači jednu seriju dječje kozmetike alverde Molkemichel

Nakon što je u austrijskim dm prodavaonicama u četiri proizvoda iz serije dječje kozmetike alverde Molkemichel utvrđen povećan broj bakterija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika