24.10.2007. / 13:13

Autor: Martina Čizmić

PRIZNANJE

Mesić odlikovao Blanku Vlašić

Predsjednik Mesić odlikovao je najbolju hrvatsku atletičarku i svjetsku prvakinju u skoku u vis Blanku Vlašić Redom Danice hrvatske s likom Franje Bučara.

Mesić je Blanku odlikovao za postignut izniman uspjeh osvajanjem prvog mjesta i zlatne medalje u skoku u vis na Svjetskom atletskom prvenstvu u Osaki ove godine, kao zbog svih dosad ostvarenih vrhunski sportskih rezultata.

Blanka je ove godine upisala čak 18 pobjeda i 20 puta preskočila visinu od dva metra. Nedavno je na Malti primila nagradu za najbolju atletičarku Europe.

Nominirana je i za najbolju svjetsku atletičarku u izboru Međunarodne atletske federacije. Najboljeg atletičara i atletičarku odabrati će posjetitelji njihove web stranice. Glasovi će se pribrojiti glasovima članica Federacije, a specijalni će žiri odabrati tri kandidata u uži izbor. Proglašenje najboljeg svjetskog atletičara i atletičarke biti će u Monaku 25. studenog.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika