25.10.2007. / 12:02

Autor: Katarina Zorić

POLITIČARI I GOSPODARSTVENICI

U ponedjeljak prvo sučeljavanje Sanadera i Milanovića?

Stranački čelnici govorit će gospodarstvenicima o svojim gospodarskim programima, a pri tome se neće smjeti osvrtati na prošlost jer gospodarstvenike zanima samo budućnost

U ponedjeljak, 29. listopada, na HUP-ovim razgovorima o gospodarskim temama u izborima 2007., prvi puta bi se trebali sučeliti premijer Ivo Sanader i čelnik najjače oporbene stranke Zoran Milanović, ako u međuvremenu ne dođe do promjena, piše Poslovni dnevnik.

Dosada su svoj dolazak na predstavljanje gospodarskih programa svojih stranaka članovima Izvršnog odbora HUP-a i Vijeća članica HUP-a, potvrdili čelnici sedam stranaka.

Oko 50 gospodarstvenika tako bi u ponedjeljak trebalo čuti kojim mjerama će se stimulirati zapošljavanje i kako će se provesti reforma radnog gospodarstva te kojim se mjerama planira rasteretiti gospodarstvo i kakva bi po njihovom mišljenju trebala biti nova arhitektura hrvatskog gospodarstva.

S obzirom na to da se naši političari u svojim govorima vole osvrtati na prošlost, razgovori će biti osmišljeni na način da neće biti direktnog sučeljavanja stranačkih prvaka. HUP-ov ravnatelj Đuro Popijač pojašnjava to riječima da gospodarstvenike zanima isključivo ono što će se događati od 26. studenog tijekom naredne četiri godine.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika