29.10.2007. / 10:45

Autor: Nina Tomljanović

AUSTRIJA

U Beču počeo prvi svjetski sajam razvoda

Moto sajma je ''Započnite život ponovo'', a prvog dana na sajmu se pojavilo više novinara nego onih za koje je sajam namijenjen

U Beču je počeo prvi svjetski Sajam razvoda na kojem će parovi koji imaju problema u braku moći dobiti savjete kako da se što bezbolnije razvedu.

Moto sajma je ''Započnite život ponovo'', a prvog dana na sajmu se pojavilo više novinara nego onih za koje je sajam namijenjen. Na sajmu će se parovi moći anonimno savjetovati sa advokatima. Da bi se izbjegli eventualni neugodni susreti, za muškarce je bila rezervirana subota, dok su žene imale svoj dan u nedjelju.

Više od 16 firmi izložile su "svoje usluge" na sajmu gdje nude pravne savjete, privatne detektive, pa čak i DNK laboratorije za testiranje očinstva.

Glavni grad Austrije pogodan je za održavanje ovakvog sajma jer u njemu postotak onih koji će se razvesti iznosi čak 66 posto, dok je u cijeloj Austriji prosjek onih koji se razvedu visokih 50 posto.

Vezane vijesti

'Vino je jedan od naših najvažnijih proizvoda'

'Vino je jedan od naših najvažnijih proizvoda'

"Vino je jedan od naših najvažnijih proizvoda, a vina u Međimurju su sjajna" rekao je predsjednik Repulike Ivo Josipović u Štrigovi prilikom posjeta… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika