29.10.2007. / 17:27

Autor: Martina Čizmić

VELIKA BRITANIJA

Goli muškarac natjeravao policajce

Nesvakidašnji prizor mogli su vidjeti prolaznici koji su se zatekli u Town Mooru, blizu Newcastlea. Policajac je bježao pred golim muškarcem.

Prolaznici su prijavili golog muškarca policiji nakon što su ga vidjeli kako trči po livadi. Policajac je prvo pokušao prići muškarcu, no ovaj je počeo bježati. I policajac je krenuo trčati za njim.

Nudistu je ta igra brzo dosadila pa se okrenuo i počeo trčati prema policajcu koji je zbunjen počeo bježati od golog muškarca. Brojni prolaznici ovjekovječili su ovu neobičnu scenu svojim fotoaparatima.

"Napravili smo nekoliko fotografija drveća, biljaka i cvijeća. A onda se odjednom pojavio ovaj goli muškarac. Bio je to neobičan prizor. Bilo je smiješno jer je muškarca lovio policajac, a ondda je ovaj odjednom stao, okrenuo se i počeo loviti policajca", rekao je Carlos Pequenino koji je i snimio fotografije.

Ta igra lovice trajala je otprilike 15 minuta nakon čega je policija ipak savladala nudista i privela ga u policijsku postaju.

Vezane vijesti

Postanite polaznik fotoseminara Fotosofia 7

Postanite polaznik fotoseminara Fotosofia 7

Otvoren je natječaj za 15 seminarista sedmog izdanja Fotosofije, besplatnog sedmodnevnog fotoseminara pod stručnim vodstvom Damira Hoyke. Fotosofia 7… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika