Objavljeno u Nacionalu br. 624, 2007-10-30

Autor: Nacionalova redakcija

KARIJERA I NOVAC

Prva konferencija voditelja projekata u RH

U Zagrebu će se 6. studenoga održati PMI konferencija koju organizira hrvatski ogranak najveće međunarodne udruge voditelja projekata - Project Management Institute (PMI)

SINIŠA KRAJNOVIĆ, predsjednik hrvatskog ogranka PMI-a i menadžer u kompanijiSINIŠA KRAJNOVIĆ, predsjednik hrvatskog ogranka PMI-a i menadžer u kompanijiU zagrebačkom hotelu Sheraton 6. studenoga održat će se prva hrvatska PMI konferencija, koju organizira hrvatski ogranak najveće međunarodne udruge voditelja projekata - Project Management Institute (PMI). Kako kaže Siniša Krajnović, predsjednik Udruge za projekt menadžment, ovogodišnja PMI konferencija jedan je od najznačanijih skupova voditelja projekata iz jugoistočne Europe. Na njoj će više od 300 sudionika imati priliku čuti vrhunska predavanja i prezentacije, razmijeniti iskustva s kolegama iz drugih zemalja i tvrtki iz domene upravljanja projektima”, kaže Krajnović, menadžer u kompaniji Ericsson Nikola Tesla. PMI je najveća međunarodna udruga voditelja projekata s centralnim uredom u SAD-u te ujedno globalni lider u razvoju standarda upravljanja projektima. PMI ima ogranke u gotovo svim državama svijeta i više od 230.000 članova.

“Glavni ciljevi hrvatskog ogranka su popularizacija i profesionalizacija struke upravljanja projektima, širenje znanja i vještina upravljanja projektima u svim segmentima hrvatskog gospodarstva i društva te podrška osiguravanju globalne konkurentnosti i aktivno sudjelovanje u preobrazbi Hrvatske u moderno društvo znanja”, objašnjava predsjednik hrvatskog ogranka PMI-a, koji je osnovan 2004., a danas je jedan od najvećih i najbrže rastućih PMI ogranaka u jugoistočnoj Europi 170 članova.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika