30.10.2007. / 08:42

Autor: Marijana Zrinjski

FRANCUSKI PREDSJEDNIK

Sarkozy prekinuo "glupi" intervju

"Ja nemam vremena, imam puno posla za obaviti, imam raspored", rekao je Sarkozy preko prevoditelja, dodajući na engleskom: "Very busy. Very busy"

Francuski predsjednik Nicholas Sarkozy naglo je prekinuo intervju za emisiju "60 minuta" američke TV mreže CBS, u kojem se trebao predstaviti američkoj publici. Nazivao ga je glupim i velikom greškom, te odbio odgovarati na pitanja o svojoj supruzi.

Prije nego što je intervju za CBS u Parizu uopće počeo, Sarkozy je svog tajnika za odnose s javnošću nazvao "imbecilom" jer je intervju dogovorio na dan kada je imao previše obveza. "Ja nemam vremena, imam puno posla za obaviti, imam raspored", rekao je Sarkozy preko prevoditelja, dodajući na engleskom: "Very busy. Very busy".

U intervju snimljenom početkom ovoga mjeseca emitiranom u nedjelju navečer, Sarkozy je iskreno govorio o onome što mu se sviđa kod Amerike, no postao je nezadovoljan kada mu je postavljeno pitanje o njegovoj supruzi, Ceciliji, koja se tada nije pojavila na svečanosti na kojoj je Sarkozyu uručeno odličje Bugarske, zbog francuskog angažmana u pregovorima oko oslobađanja bugarskih medicinskih sestara u Libiji, optuženih za zarazu djece HIV-om. "Da sam imao nešto reći o Ceciliji, to svakako ne bih učinio ovdje", odgovorio je Sarkozy. Intervju je proglasio zaključenim i rekao novinarki "Držite se!". Dva tjedna kasnije, objavljena je rastava Nicholasa i Cecilije Sarkozy.

Vezane vijesti

Nade u turističkoj sezoni

Nade u turističkoj sezoni

Predsjednik vlade Zoran Milanović, govoreći sinoć o prvih šest mjeseci svoje vlade, ustvrdio je kako bi nas iz sadašnje teške gospodarske situacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika