30.10.2007. / 10:48

Autor: Katarina Zorić

GLAZBENICI U PREDIZBORNOJ UTRCI

Shortyjeva menadžerica: "Sve je krivo shvaćeno"

Shortyjeva menadžerica kaže da je raperska zvijezda uvučena u političke igrice te napominje da poznati Vinkovčanin nije član HDZ-a niti će pjevati na njihovim predizbornim skupovima

"Shorty nije član HDZ-a i neće pjevati u njihovoj predizbornoj kampanji" rekla je za Nacional.hr njegova menadžerica Mirjam Dražić-Karalić komentirajući današnje napise u novinama koji govore o Shortyjevima uhićenjima zbog droge.

Reperska zvijezda o toj temi nije željela razgovarati zbog, kako kaže njegova menadžerica, potpuno krivog shvaćanja situacije.

"Ni kriv ni dužan Shorty je uvučen u političke igrice u kojima ne želi sudjelovati i upravo zato ne želi razgovarati o toj temi. Shorty nikada nije krio da je konzumirao lake droge, ali ovdje jasno treba reći da on nije ovisnik i narkoman. Upravo na osnovu svojih iskustava Shorty mladima najbolje može objasniti koliko je droga štetna" pojašnjava Dražić-Karalić.

Kaže da se u medijima stvorio krivi dojam o Shortyjevoj angažiranosti u predizbornoj utrci HDZ-a.

"Shorty je sudjelovao u kreiranju predstave 'Ti možeš probat sve, samo drogu ne', a u tom projektu potpisuje glazbu i tekst za dijelove u kojima on sudjeluje. Predstava je slučajno završena u vrijeme predizborne kampanje, a interes za nju pokazale su i druge stranke, međutim, odlučili smo se za HDZ zbog njihovog jasnog programa protiv droge. Tražili smo nekoga tko će moći snositi troškove za 33 izvedbe predstave koliko ih planiramo održati, a napominjem da će se predstava izvoditi i nakon završetka izbora" zaključuje Shortyjeva menadžerica.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika