30.10.2007. / 11:55

Autor: Ružica Đukić

Extra zona

Mirela Milaković, bivša stanarka BB kuće: Istina je, imala sam avanturu s TV voditeljem Petrom Vlahovom

U intervjuu za Extru Mirela je ispričala kako je Vlahova upoznala dok je radila u solariju, te rekla da danas nisu u dobrim odnosima; također se požalila da je prikazana kao \"najgora u Kući\" što, kako kaže, nije istina

Dvadesettrogodišnja Zagrepčanka, natjecateljica ovogodišnje sezone showa "Big Brother" Mirela Milaković koja je prošli petak ispala iz natjecanja, imala je ljubavnu avanturu s televizijskim voditeljem Petrom Vlahovom.

Iako je tu informaciju u početku intervjua Mirela Milaković pokušala demantirati, naposljetku je ipak priznala kako je istinita.

Razgovor za Extru bio je njezin prvi intervju. Mirela se u Big Brother kući često verbalno sukobljavala s ukućanima, no privatno je ova djevojka sasvim drugačija, simpatična i vesela. Ova joj je godina, kako tvrdi, najljepša u životu. Položila je vozački ispit, kupila motor i, naravno, sudjelovala u "Big Brotheru". Budući da je u tajnoj kući izdržala nekoliko tjedana, dobit će nagradu od 25.000 kuna uvećanu i za 1000 kuna za svaki tjedan koji je provela u glavnoj Big Brother kući.

EXTRA: Kakvi su vam dojmovi nakon izlaska? Jeste li zadovoljni svojim ponašanjem i onim kako ste prikazani u javnosti?
- Kad sam izišla, dočekalo me dosta negativnih informacija koje mi, moram priznati, ne padaju lako. Ipak, zadovoljna sam sobom jer mislim da jedino ja nisam glumila u kući. S druge strane, teško mi je jer su me prikazali kao, 'ajmo reći, najgoru u kući. Ne zamjeram, znam da je to bilo zbog showa, ali znam i da je bilo ljudi koji su se puno lošije ponašali od mene, a to nije prikazano. Primjerice, Senka je imala puno više ispada, Krešo i Tesa su stalno depresivni.. Moram reći da sam oduševljena samo Majom-Paolom, koja je izuzetno dobra osoba.

EXTRA: Je li "Big Brother" onakav kakvim ste ga zamišljali prije njegova početka?
- Nekako slično. Mislila sam samo da ćemo se bolje slagati, da ćemo biti složniji. Znala sam da će biti tenzija i trzavica, ali ovo je previše. Bilo je vrijeđanja, tračanja i zaključaka tipa "ja mislim da je to tako", a bez ikakva povoda i dokaza. Bojim se i za svoj posao jer, kako su mi prijateljice rekle, mogla bih očekivati otkaz. Naime, šef se boji da bi ono kako su me prikazali na televiziji moglo biti loše za posao.

EXTRA: Kakav je bio vaš život prije ulaska u show i što vam se promijenilo nakon ulaska u Big Brother kuću?
- Čudno mi je jer me svi prepoznaju i još se nisam naviknula na to. A život kao život, znalo je biti i lijepih i teških trenutaka. Prije ulaska u "Big Brother" radila sam u solariju. Živim s roditeljima i sestrom na Kvatriću. Čim sam krenula u srednju frizersku školu, počela sam na praksi zarađivati prvi novac. Mislim da sam prebrzo odrasla.

EXTRA: Što smatrate razlogom za to? Često ste izjavljivali kako ste imali težak život.
- A tko nije? Najteže nam je bilo u vrijeme rata, kad je tata bio na ratištu. Nismo znali je li živ ili nije. Ponekad nismo imali što ni jesti. Moji su roditelji došli iz male sredine, u Zagrebu su se morali za sve izboriti. Radili su dva posla, odgajali troje djece i tako. Polako smo se digli na noge, kupili stan i sad je sve super. Rano sam naučila koliko je važno raditi i zaraditi svoj kruh. Zato sam možda i toliko borbena.

EXTRA: U kući ste ispričali kako ste s 19 godina prvi put vidjeli mrtve ljude koji su počinili samoubojstvo, i to svoju bake i djeda. Rekli ste da ste ih zatekli mrtve, kako pokriveni leže i drže se za ruke. Koliko vas je to iskustvo promijenilo? Kako ste se osjećali u tom trenutku?
- Krivo mi je što sam to uopće otkrila. U tom mi se trenutku sve skupilo pa sam rekla. Iskreno, ne volim pričati o tome. Bilo je to u Drnišu, gdje su živjeli tatini roditelji. Nikad prije toga nisam vidjela mrtvu osobu, a pogotovo mi je bilo teško jer se radilo o baki i djedu. Bila sam izvan sebe, vrištala sam. Nisam znala ni kamo ću, ni što da radim. Nisam mogla otići ni na sprovod.

EXTRA: Koliko vam je trebalo vremena da se oporavite od šoka i što vam je u tome najviše pomoglo?
- Taj je užasan period trajao godinu dana. Zatvorila sam se u sebe, izbjegavala prijatelje. Htjela sam to zaboraviti. Tješila sam se da život ide dalje, da nitko nije besmrtan i da nas sve to čeka jednog dana. Mislila sam, ima i većih tragedija. Nisam bila kod psihijatra ni pila tablete za smirenje, nisam to htjela. Ja na prvu izgledam jako, imam takav gard, ali sam u stvari jako osjetljiva. Srećom, to je sad iza mene.

Više u novoj Extri...

Vezane vijesti

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke...

Baretić & Big Brother band - Ogledi o 'civilizacijskim vrijednostima' septičke jame

U jednoj od prethodnih sezona ovdašnjeg "Big Brothera" neka je kokoš objašnjavala nekoj kozi da hrvatski jezik ima sedam padeža. Budući da koza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika