31.10.2007. / 14:08

Autor: Marko Biočina

IZBORNE FOTOMONTAŽE

Samuraj Đapić, kumica Friščić, a Sanader i Milanović kao kauboji

Predizborne plakate koji su u proteklih tjedan dana okupirali reklamne panoe diljem Hrvatske većina stručnjaka ocijenila je kao loše, nerazumljive i nemaštovite. Srećom, drukčiji pristup toj tematici dostupan je na internetu, gdje na web stranici www.izbornik.com možete vidjeti bogat izbor fotomontaža i modificiranih predizbornih plakata.

Vlasnik portala Davorin Štetner ističe kako je želio na jednom mjestu skupiti sve montaže koje su kružile internetom, ali kako nije očekivao tako veliki odaziv javnosti. Izbornik je s vremenom stekao iznimnu popularnost, a svakodnevno pristižu i novi radovi. Štetner naglašava kako mu namjera nije nikoga vrijeđati, te da zato i odbija objaviti mnoge vulgarne montaže koje dobiva. Sličnih portala u svijetu ima mnogo, a Štetner je uvjeren da Hrvatska, iako mala zemlja, među političarima ima mnogo materijala za zezanje.

Galeriju najzanimljivijih fotomontaža iz aktualne predizborne kampanje možete vidjeti ispod.

Fotogalerija

  • Anto Đapić kakvog ga još niste vidjeli

Vezane vijesti

Rat za vladu minira pregovore s EU

Rat za vladu minira pregovore s EU

Rezultati parlamentarnih izbora 2007., osim tijesne borbe HDZ-a i SDP-a, donijeli su i jednu teško promjenjivu činjenicu. Niti jedna od tih dviju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika