31.10.2007. / 14:35

Autor: Ružica Đukić

KONCERT

SVE SPREMNO ZA 50 CENTA

Počela promocija VELIKOG KONCERTA repera 50 Centa 3. prosinca u Zagrebu na kojem će Jasna Zlokić biti gost iznenađenja; njegov DJ Whoo Kid iz G-Unita gostovao je u Vertigo baru

Prošli je petak na konferenciji za novinare u hotelu Antunović potvrđeno da će najpoznatija svjetska rap-zvijezda, 50 Cent, 3. prosinca u zagrebačkom Domu sportova održati koncert. Organizator koncerta, reper Marko Lasić Nered, i prije te službene objave zainteresirao je javnost za mogući koncert.

Naime, on je prije tjedan dana najavio kako će prije 50 Centa u Domu sportova nastupiti pjevačica zabavne glazbe Jasna Zlokić. Pjevačica je u četvrtak u restoranu Croatica na posebno organiziranom ručku njihovu suradnju prokomentirala na simpatičan način: "Nadam se da nitko tamo neće baciti bombu na mene. Ne znam da li da prvo odem tetovirati se ili nabaviti zlatni lanac."

Organizator koncerta Marko Lasić Nered rekao je da je sve spremno za dosad neviđenu glazbenu suradnju. Jasna Zlokić za tu će prigodu izvesti svoje poznate pjesme "Skitnica" i "Vela Luka" u novom aranžmanu, popraćene Neredovim repanjem.

Na spomenutoj konferenciji prošli petak u Vertigo baru bio je i službeni DJ 50 Centa Whoo Kid koji je najavio da će na koncert doći i reperi iz G-Unita: Lloyd Banks i Tony Yayo. Nakon oncerta svi će posjetitelji zabavu nastaviti na after partyjima na više lokacija u Zagrebu, dok će na partyju u hotelu Antunović biti VIP-gosti i velika rap-zvijezda 50 Cent.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika