03.11.2007. / 14:25

Autor: Marijana Zrinjski

HIT SEZONE

S Generalturistom u posjet Djedu Božićnjaku

Turistička agencija Generalturist danas je zagrebačkoj poslovnici u Bogovićevoj ulici upriličila event „Laponija, domovina Djeda Božićnjaka“ na špici“. Događaj, kojim je Generalturist predstavljao svoje ovosezonsko hit putovanje u Laponiju , zemlju na dalekom sjeveru Finske gdje živi i radi Djed Božićnjak, trajao je tijekom tradicionalne zagrebačke špice od 11 do 14 sati.

Na njemu se, kao novo lice Generalturista, predstavila Antonija Šola, kantautorica i glumica. Antonija je izvela svoje hitove „Pada tiha noć“, „Zovem da ti čujemo glas“, „Anđele“ i „Zabranjenu pjesmu“, a nakon nastupa otkrila da obožva putovati za blagdane. Voli, kaže, adventsko vrijeme u Grazu i Beču jer su čarobno osvjetljeni, a ove godine će Božić provesti sa svojim dragim, Lukom Čičin Šainom.

Dok je Antonija oduševljavala publiku, najpopularniji hrvatski voditelj Mirko Fodor je, odjeven kao Djed Božićnjak, zabavljao mlade i odrasle pričama iz Laponije. Tamo je, naime, moguće posjetiti ured Djeda Božićnjaka smješten ispod zemlje, potom položiti vozački ispit za zapregu sobova kojom se inače vozi Djed Božićnjak te dobiti certifikat za prelazak arktičkog kruga na kojem je smješteno djedovo selo Rovaniemi.

Okupljeni Zagrepčani uživali su u programu, fritulama i kuhanom vinu kao i golemim Jetijima te Sobovima, likovima koji su prolazili među njima. Mnoge su i razveselile Generalturistove nagrade koje je Mirko Fodor podijelio prolaznicima koji su znali odgovoriti na pitanja, dok su ostali ispunjavali kupone za Generalturistovu nagradnu igru čije je izvlačenje 1. prosinca. Naime, Generalturistove vikend špice – koje su počele prošlog tjedna – održat će se do kraja mjeseca, tako da će i iduće dvije subote posjetitelji imati priliku okušati svoju sreću s putovanjima.

Fotogalerija

  • Kantautorica i glumica Antonija Šola zabavljala je prisutne
  • Mnogo Zagrepčana se zainteresiralo za nove turističke ponude Generalturista
  • Okupljeni su uživali su u programu, fritulama i kuhanom vinu
  • Direktorica marketinga Generalturista Lana Ručnov, član Uprave Generalturista Dragan Munjiza, direktorica prodaje u Generalturistu Ivana Vidušin-Brebrić, Antonija Šola i hostesa
  • Događaju je prisustvovala i bivša tenisačica Iva Majoli

Vezane vijesti

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Foto, Video: Rusko savršenstvo Ester Korotkova

Ruska manekenka Ester Evans pozirala je u donjem rublju tvrtke Incanto. Pravo ime joj je Ester Korotkova, članica je modnih agencija Avant Models i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika