03.11.2007. / 15:37

Autor: Marijana Zrinjski

IZBORNA KAMPANJA

Đapić: "Hrvatskoj predstoji ekonomski tsunami"

Hrvatska stranka prava počela je danas svoju predizbornu kampanju u Požegi predstavljanjem stranačkog programa i kandidata za V. izbornu jedinicu.

Upozoravajući na teško stanje u Hrvatskoj, posebice kada je riječ o prezaduženosti, nositelj svih lista HSP-a i predsjednik stranke Anto Đapić naglasio je da Hrvatskoj uskoro predstoji ekonomski tsunami.

"Do jučer nismo ni znali koliko smo objektivno jaki. Nakon HDZ-ova paničnog napada na HSP unatrag mjesec dana, i to , najpodmuklijim političkim metodama, sada se vidi koliki je strah HDZ-a od HSP-a, posebice u IV. i V. izbornoj jedinici. HDZ ima razloga za paniku, jer je HSP vodeća stranka u Slavoniji i Baranji, pa je upravo zbog toga na udaru, ustvrdio je Đapić i dodao: HSP se u proteklih 17 godina nije ogriješio o svoj narod niti ga je u bilo kojem trenutku izdao. Mi smo kao stranka imali uspona i padova, no nismo nikad iznevjerili temeljna načela, svjetonazor i vjerodostojnost, a to je ono što ostale vodeće stranke u Hrvatskoj nemaju», kazao je Đapić.

Pitao je kako to da nijedna Vlada, ni HDZ-ova niti SDP-ova, nije promijenila model privatizacije kojim je hrvatsko gospodarstvo dovedeno u težak položaj, a milijun ljudi dovedeno na rub siromaštva. Navodeći kako između HDZ-a i SDP-a nema nikakve razlike, jer im je stalo samo da budu na vlasti, Đapić je istaknuo da HSP ne pristaje na ulogu statista koji šuti i čeka što će biti.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika