04.11.2007. / 10:01

Autor: Katarina Zorić

PREDSJEDNIK U PREDIZBORNOJ KAMPANJI

Danijela Barišić: Predsjednik ima pravo reći što hoće

Predstojnica Odjela za odnose s javnošću predsjednika Republike Danijela Barišić istaknula je da se predsjednik Mesić ne ne miješa u predizbornu kampanju, ali da ima pravo reći što hoće

Predsjednik Mesić se ne miješa u predizbornu kampanju ni u predizborne programe, a ima pravo reći što hoće, izjavila je predstojnica Odjela za odnose s javnošću predsjednika Republike Danijela Barišić.

Istaknula je da nema nikakva Mesićeva očitovanja o izjavama predsjednika HDZ-a Ive Sanadera jer se predsjednik ne miješa u promidžbu.

A prozivanje ministrice Marine Matulović-Dropulić za sukob interesa jer je dioničarka Instituta građevinarstva Hrvatske, i te privatne tvrtke za monopol u dobivanju državnih poslova, shvaćeno je kao Mesićev predizborni udar na vladajuću stranku. Ako je Sanader to rekao zbog predsjednikovih izjava o IGH i njihovim poslovima, to je novac poreznih obveznika i predsjednik ima puno pravo govoriti o njemu, ističe glasnogovornica Barišić, dodajući kako uostalom ima pravo govoriti što hoće.

Vezane vijesti

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

'Nikolić - četnički vojvoda ili redizajnirani predsjednik?'

Uoči inauguracije Tomislava Nikolića na mjesto predsjednika Srbije, novosadski Dnevnik objavio je osvrt bivšeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika