05.11.2007. / 17:18

Autor: Marijana Zrinjski

PRIOPĆENJE HAJDUKA

"Hajduk vode časni i pošteni ljudi"

Uprava Hajduka danas je službenim priopćenjem reagirala na izjavu bivšeg Hajdukovog trenera Luke Bonačića koji je dao nekim novinama i u kojima je ustvrdio da je Hajduk u rukama mafije.

"Ne želimo komentirati uvjerenja našeg bivšeg trenera o razlozima brutalnog napada na njega prošle godine jer taj problem mora riješiti policija i druga mjerodavna tijela. No, izjava bivšeg trenera je krajnje uvredljiva, jer ovaj klub ne vodi nikakva mafija već časni i pošteni ljudi koje je zapala teška dužnost stabilizirati klub što uz velike napore i činimo. "Nikome nećemo dozvoliti da se blatom nabacuje niti na nas u Upravi niti na Hajduk. Začuđuje nas također da se i neki drugi priznati bivši članovi Hajduka nadmeću tko će više kamenja nabaciti na njihov bivši klub", stoji uz ostalo u priopćenju Uprave Hajduka u kojem se na kraju kaže da će Hajduk zaštitu od ovakvih insinuacija zatražiti i na sudu.

Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj kazala je pak novinarima da nakon ovih izjava bivšeg trenera Hajduka Bonačića, koji trenutačno radi u Iranu, policija cijeli dan pokušava stupiti u telefonski kontakt s njim.
"Želimo da nam on potvrdi ove izjave u vezi prošlogodišnjeg napada na njega, jer lani nakon napada, na obavijesnom razgovoru u policiji nije izrazio sumnju niti na jednog eventualnog počinitelja niti nam je dao bilo kakve indicije o tome. Jedino nam je dao opis počinitelja na temelju čega smo napravili fotorobot", kazala je Marina Kraljević Gudelj.

Vezane vijesti

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a neće dopustiti da Hajduk nestane

Vijećnici SDP-a i HNS-a u splitskome Gradskom vijeću na današnjoj su zajedničkoj konferenciji za novinare optužili gradsku vlast i sadašnju upravu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika