06.11.2007. / 07:55

Autor: Marijana Zrinjski

NEKRETNINE

Uz Nacional & GoHome tražilicu do svih nekretnina na internetu!

Najbolja tražilica nekretnina u Hrvatskoj, GoHome, jučer je instalirana na web stranicama Nacionala u rubrici On Line - Nekretnine.

Ova tražilica koja pretražuje više od 100 000 nekretnina u Hrvatskoj, pomoći će svima koji žele na jednostavan način bez puno šetnje, obilaženja zemljišta i agencija za nekretnine, pronaći stan, kuću, zemljište ili poslovni prostor koji odgovara njihovim potrebama. Osim što pojednostavnjuje kupnju kupcima, izvrsna je i za promociju agencije za nekretnine I portala specijaliziranih za nekretnine jer radi po principu Googlea, odnosno ono što agencije I portali ažuriraju na vlastitoj web stranici oni odmah prepoznaju i dalje prezentiraju.

GoHome je jednostavan I efikasan, a budući da je specijalizirana tražilica za određeno područje, brza je i adekvatna pa se korisniku pruža isključivo direktan link na traženu nekretninu. Primjerice, dovoljno je ukucati “stan na Makarskoj rivijeri“ ili “stan u Zagrebu podsljemenska zona“ ili pak “ kuća na Kvarneru “ i izlistat će se samo takve ponude.

Novost na tražilici je to što se odsada mogu pretraživati najnovije unesene nekretnine na svim portalima i stranicama koje se pretražuju, postoji mogućnost pretrage po vrsti prodavača, kao i mogućnost pretraživanja oglasnika poput, primjerice, Oglasnik.hr, pa čak I tzv. NE solucija npr. Stan Novi Zagreb NE Utrina.... uostalom testirajte i sami kvalitetu GoHome tražilice nekretnina.

Vezane vijesti

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga...

Državno odvjetništvo povuklo tužbu protiv tvrtke iz sastava varaždinskoga Coninga

Varaždinsko Županijsko državno odvjetništvo povuklo je u ime države tužbe protiv Varteksa i tvrtke Congame, članice Coning grupe, radi utvrđivanja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika