06.11.2007. / 10:35

Autor: Martina Čizmić

BIZARNO

Kremirala sina, a on živ

Majka je poslala na kremiranje tijelo za koje je bila uvjerena da je njezin sin. No, on se živ pojavio nekoliko dana kasnije.

Gina Partington prijavila je nestanak svog sina Thomasa Dennisona prošlog mjeseca. Kada je policija nekoliko dana kasnije pronašla tijelo nedaleko Manchestera identificirala ga je kao tijelo njenog sina.

Prema njenim željama, tijelo je kremirano. Nekoliko dana kasnije, policija joj je javila da su pronašli njenog sina živog prije nekoliko dana.

Zapravo, policija je pronašla Thomasa nekoliko dana prije nego što je Gina krivo identificirala drugu osobu. No nije jasno zašto joj to nije javljeno ranije.

Cijeli slučaj predan je odjelu za žalbe u policiji koji će morati otkriti zašto nitko nije Gini javio da joj je sin pronađen i živ. Također se pokušava otkriti pravi identitet kremiranog tijela. Policija već ima neke informacije o tome tko bi to mogao biti.

Vezane vijesti

Neven Ciganović: Ovo ljeto zavodim tetovažama

Neven Ciganović: Ovo ljeto zavodim tetovažama

Iako je zagazio u 42. godinu života, Neven Ciganović ništa ne prepušta slučaju. Za Extru je pozirao u kupaćim hlačicama i ponosno pokazao svoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika