06.11.2007. / 13:55

Autor: Nina Tomljanović

IZBORI

Jarnjak: "Uspoređivati Sanadera s Miloševićem, to je zadnje što bi trebalo govoriti"

Jarnjak je također kazao da Milanovićeve izjave ne trebaju nikoga čuditi, kazavši da se on se kao mlad čovjek nije uključio u Domovinski rat

"Uspoređivati nekoga danas u Hrvatskoj s Miloševićem-krvnikom, a posebno Ivu Sanadera, to je zadnje što bi trebalo govoriti. Birači će to prepoznati i takvi osobni napadi i vrijeđanje SDP-u neće donijeti više glasova", komentirao je danas u Zlataru glavni tajnik HDZ-a i prvi na listi u 3. izbornoj jedinici Ivan Jarnjak.

Jarnjak je također kazao da Milanovićeve izjave ne trebaju nikoga čuditi, kazavši da se on se kao mlad čovjek nije uključio u Domovinski rat.

Iako su mnogi njegovi vršnjaci u njemu bili, on nije bio ni blizu rata. Zato Milanović misli da mu je hrvatska država poklonjena, a nije, već je teškom mukom i uz velike žrtve stvorena. A on se tu nije namučio, Milanovića tada nije interesirala hrvatska država ", zaključio je Jarnjak predstavljajući stranačke kandidate u 3. izbornoj jedinici.

Na predizbornom skupu sinoć u Zaprešiću, predsjednik SDP-a Zoran Milanović je rekao da ga HDZ-ov predizborni televizijski spot "Idemo dalje" podsjeća na Slobodana Miloševića.

"Možda to nije najbolja usporedba, ali ne mogu odoljeti, jer je to (Idemo dalje) govorio Slobodan Milošević, a demokratska oporba je odgovorila: Gotov je, gotov je", poručio je Milanović.

.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika