07.11.2007. / 08:38

Autor: Marko Biočina

SKUP U KARLOVCU

Škoro usporedio HDZ s Isusom Kristom

Nakon što je Zoran Milanović izazvao kontorverze u javnosti usporedivši Ivu Sanadera sa Miloševićem, čini se da neadekvatne usporedbe nisu strane ni HDZ-u. Tako je Miroslav Škoro govoreći na predizbornom skupu u Karlovcu svoju stranku usporedio s Isusom Kristom.

„Sjetite se kako su blatili Isusa Krista Spasitelja i sjetite se kako su završili ti koji su sumnjali. Nema sumnje u HDZ jer oni su na pravom putu, oni žele ujediniti Hrvate i dati pravo glasa onima izvan zemlje zato što su svi oni naša braća i sestre. Izjava Biskupske konferencije potvrđuje da sam u pravu“, rekao je Miroslav Škoro nastupajući na predizbornom skupu u Karlovcu.

Škoro je još jednom ponovio kako je u HDZ ušao iz povjerenja, a kako će svoju saborsku plaću donirati djeci. Škorina dosjetka o HDZ-u i Isusu Kristu izazvala je veliko oduševljenje među njegovim stranačkim kolegama, a posebno je bio zadovoljan premijer Sanader koji se također obratio prisutnima. Sanader je nabrajao uspjehe svoje vlade, a poseban je naglasak stavio na povrat duga umirovljenicima.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika